aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜήνυμα Πουρσαϊτίδη στους παίκτες: «Ψάχνουμε κι εμείς απάντηση…»

Μήνυμα Πουρσαϊτίδη στους παίκτες: «Ψάχνουμε κι εμείς απάντηση…»

Μεγάλη είναι η απογοήτευση στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας για το γεγονός πως δεν εξασφάλισε θέση στο πρώτο γκρουπ. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του αλλά και στα συνεχόμενα λάθη.

Αρχικά, ανέφερε: «Δεν είναι παρηγοριά για εμάς. Τα τελευταία παιχνίδι και ειδικά στην έδρα μας, κάναμε εξαιρετικά παιχνίδι, βάλαμε πίεση αλλά κάποιες φορές αδικούμε τους εαυτούς μας. Κάποια ατομικά λάθη στοιχίζουν και επαναλαμβάνονται. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια αλλά από κάποιες στιγμές. Πρέπει να αντιληφθούν τα παιδιά ότι πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι. Σίγουρα μας προβληματίζουν τα λάθη, όλοι κάνουμε. Το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε βαθμούς. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να κάνουμε κάποιες νίκες και να δούμε τη νέα σεζόν. Κάποιες φορές δεν παίρνεις ότι αξίζεις, αξίζαμε να είμαστε στο πρώτο γκουρπ, προσπαθούν τα παιδιά αλλά θα έχουμε παράπονο αν δεν συνεχίζουν να το κάνουν. Κέρδισε δύσκολα ο Απόλλωνας, του εύχομαι καλή συνέχεια».

Για το γεγονός πως δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, απάντησε: «Ψάχνουμε την απάντηση κι εμείς. Δεν μπαίνουμε καλά και το πληρώσαμε. Το θεωρώ ως βάση, πρέπει να ξεκινάμε με συγκέντρωση. Δεν μπορείς να κάνεις ένεση για να αναπτερώσει το θάρρος του ο ποδοσφαιριστής. Είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς, πρέπει κι οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες σου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ