aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜίλινκο Πάντιτς και Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Μίλινκο Πάντιτς και Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στον «αέρα» παραμένει η επέκταση της συνεργασίας του Πανιωνίου με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς σύμφωνα με τη στήλη «Πληροφοριοδότης» της ιστοσελίδας Marca-SL. Ο Σέρβος τεχνικός… εξαργυρώνει την πολύ καλή φετινή πορεία των «κυανέρυθρων», έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την μεταξύ τους συνεργασία.

Και όσο κρατάει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με το μέλλον του στη Νέα Σμύρνη, τόσο οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα΄χουν στο πίσω μέρος τους μυαλού τους ένα plan B για την μετά – Μιλόγεβιτς εποχή.

Με ποιον προπονητή;… Εδώ είναι που αρχίζουν τα δύσκολα. Μια φορά στην πλατεία ολοένα και αυξάνονται τελευταία οι φωνές που «δείχνουν» έναν παλιό γνώριμο (άλλοτε ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου) και διαχρονικό φίλο της ομάδας.

Για τον οποίο μάλιστα είχε γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν προσπάθεια να έρθει στη Νέα Σμύρνη, χωρίς όμως τότε επιτυχία. Και το όνομα αυτού, Μίλινκο Πάντιτς! Όπως είχε αποκαλύψει η στήλη που διαβάζετε τον περασμένο Οκτώβριο, το (αναπάντεχο) διαζύγιο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είχε ρίξει στο τραπέζι το όνομα του Πάντιτς.

Ο 50χρονος κόουτς βρισκόταν εκείνη την περίοδο στην κινέζικη Νταλιάν Γιφάνγκ απ΄όπου αποχώρησε λίγες ημέρες αργότερα. Σημειωτέων πως εκείνη ήταν η δεύτερη εμπειρία του Πάντιτς ως προπονητής, αφού είχε προηγηθεί η Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ενώ πριν βρισκόταν στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο Πάντιτς δεν έχει κρύψει την μεγάλη του αγάπη για τον Πανιώνιο («ο Πανιώνιος είναι η μεγάλη μου αγάπη. Μετά την γυναίκα μου επόμενη αγάπη είναι ο Πανιώνιος) ενώ πάντα αφήνει ανοιχτό παράθυρο επιστροφής στην Ελλάδα.

Παρεμπιπτόντως, το όνομά του είχε ακουστεί για τον Πανιώνιο και το 2010 αλλά τότε ανέλαβε εν τέλει ο Τάκης Λεμονής. Τον Οκτώβριο του 2012 ήταν σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, ενώ ένα χρόνο αργότερα, στο ξεκίνημα δηλαδή της τρέχουσας χρονιάς, το όνομά του ακούστηκε και για τον Άρη.

Εσχάτως κυκλοφορεί χωρίς ομάδα και όπως προαναφέραμε, πολλοί είναι εκείνοι που στη Νέα Σμύρνη που βλέπουν στο πρόσωπό του μια πολύ καλή επιλογή για την διαδοχή του Μιλόγεβιτς απ΄την στιγμή που ο τελευταίος δεν ανανεώσει την συνεργασία του με τον Πανιώνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ