aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Mια ΘΥΡΑ ΕΝΑ πρώτη σε ΟΛΑ»

«Mια ΘΥΡΑ ΕΝΑ πρώτη σε ΟΛΑ»

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων, με την οποία αναφέρεται στην Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (03/06).

Αναλυτικά:

“Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Η χρονιά έκλεισε με την ομάδα να μας κάνει όλους για ακόμη μια φορά περήφανους φέρνοντας το 8ο Κύπελλο στη ΛΕΜΕΣΟ μας. Γεμάτοι όνειρα και ενθουσιασμό συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε έχοντας μπροστά μας νέες προκλήσεις.

Την περασμένη Παρασκευή, 3 Ιουνίου, έλαβε μέρος στον οίκημα του Κεντρικού μας Συνδέσμου η Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ, με αποτέλεσμα την κατάρτιση του νέου Συμβουλίου. Τα Μέλη έδωσαν την συγκατάθεση τους και παράλληλα την υπόσχεση τους για ολοκληρωτική στήριξη με στόχο μια ΘΥΡΑ ΕΝΑ πρώτη σε ΟΛΑ!

Η νέα γενιά βγαίνει και πάλι μπροστά! Πανέτοιμοι, πλαισιωμένοι με την πλούσια εμπειρία αδερφών που υπηρετούν για χρόνια τον Παν.Συ.Φι. μας, έχοντας δίπλα μας νέο αίμα παθιασμένο, γεμάτο δίψα, όρεξη, φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες μα πάνω απ’ όλα με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε αυτό το δύσκολο εγχείρημα χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι! Με την στήριξη όλων ξεκινάμε δυναμικά για ένα ταξίδι μακρινό, γεμάτο Θρυλικές στιγμές και επιτυχίες!

Ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές Μελών θα ξεκινήσουν σύντομα. Θα ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες την επόμενη βδομάδα.

Για την ώρα σας καλούμε σε ένα πρώτο πάρτι γνωριμίας και συσπείρωσης μιας και για μας η χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει με αρκετά θέματα να έχουν ήδη δρομολογηθεί. Το Σάββατο λοιπόν, 11 Ιουνίου, σας περιμένουμε όλους εδώ στον Κεντρικό!

Η ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ