aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜια ωραία ιστορία: «Έφαγε» κίτρινη επειδή πήγε να πιει νερό

Μια ωραία ιστορία: «Έφαγε» κίτρινη επειδή πήγε να πιει νερό

Μέσω της αθλητικής στήλης-ρετρό που δημοσιεύεται συχνά στον «Φιλελεύθερο», υπάρχει μια ωραία ιστοριούλα του 1977 σχετικά με τον Άκη Αγιομαμίτη, όταν ο τελευταίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα.

ΑναλυτικάΕξηγήσεις για την κίτρινη κάρτα που έδειξε στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Λεμεσού Αγιομαμίτη έδωσε με δήλωσή του ο διεθνής διαιτητής Κ. Ξανθούλης. Ο Απόλλωνας υποστήριξε ότι κακώς ο διαιτητής τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Αγιομαμίτη, γιατί αυτός βγήκε έξω από το γήπεδο και κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της ομάδας του για να πιει λίγο νερό.

Ο Κ. Ξανθούλης ανέφερε στον αθλητικογράφο του «Φ»: «Αναγνωρίζω ότι ο παίκτης λόγω της συνεχούς προσπάθειάς του μέσα στο γήπεδο ίσως να ήθελε να πιει κάτι για να δροσισθή. Όμως δεν έπρεπε να βγει από το γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή. Και σας ερωτώ: Αν και εγώ διψούσα ανυπόφορα και έβγαινα από το γήπεδο, τι θα εγίνετο; Θα με επερίμεναν οι παίκτες με σταυρωμένα χέρια ώσπου να γυρίσω;».

Το συμβάν είχε σημειωθεί στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο παλιό ΓΣΠ για τα ημιτελικά του κυπέλλου τον Ιούνιο του 1977.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ