aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜια ενδεκάδα σκόρερ στον Απόλλωνα…

Μια ενδεκάδα σκόρερ στον Απόλλωνα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η έκτη σερί νίκη περνά μέσα από τα καζάνι πουν ετοιμάζουν σήμερα οι φίλοι του Απόλλωνα. Εύκολος αντίπαλος δεν είναι ο Ερμής, ούτε καμιά άλλη ομάδα. Αν στην εξέδρες οι οπαδοί της ομάδας κάνουν σωστά το καθήκον τους, αυτό που μένει είναι οι ποδοσφαιριστές να πάρουν στους ώμους τους την τύχη της ομάδας τους.

Στο Κολόσσι, λόγω και του πολύ καλού κλίματος, έγινε πολύ καλή δουλειά από το Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος θα παρατάξει τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησαν με την Ομόνοια. Ο Μπεντόγια θα μείνει έξω, παρόλο που νιώθει καλύτερα, αλλά και εντελώς καλά να ήταν ο Ισπανός, ο Κύπριος τεχνικός δεν βγάζει με τίποτε τον Σαρδινέρο.

Ο τελευταίος άνοιξε «παρτίδες» με τα δίκτυα και στο πρόσωπό του οι κυανόλευκοι βρήκαν άλλο ένα σκόρερ. Δεν είναι μόνο οι Πίεχ, Μαγκλίτσα, Ντα Σίλβα και Παπουλής που έχουν «δεσμούς» με τα δίκτυα. Και με τον τρόπο που αναπτύσσεται επιθετικά ο Απόλλων δεν αποκλείεται να γράψουμε και άλλους σκόρερ.

Μια ενδεκάδα πέτυχε τα 42 γκολ του Απόλλωνα. Πιο συγκεκριμένα σκόραραν οι Παπουλής 12, Ντα Σίλβα 8, Γκιε Γκιε 5, Πίεχ 4, Μαγκλίτσα 4, Αγγελή 2, Βινίσιους 2, Σαρδινέρο 2, Μπεντόγια 1, Κυριάκου 1, Πέδρο 1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ