aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜετεγγραφική εξέλιξη και αίσιο τέλος με τον Ρέινολντς!

Μετεγγραφική εξέλιξη και αίσιο τέλος με τον Ρέινολντς!

Λίγες μέρες πριν την εκπνοή του χρονοδιαγράμματος για απόκτηση δανεικών παικτών (μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου το δικαίωμα), η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να προσθέσει στο ρόστερ της άλλο έναν ποδοσφαιριστή, με το πιο πάνω καθεστώς.

Η διοίκηση των ερυθρόλευκων, σύμφωνα με πληροφορίες μας τα βρήκε σε όλα με τον Απόλλωνα και θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Αλασταΐρ Ρέινολντς (δεξιά στη φωτό). Απομένουν, βέβαια, τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και της επίσημης γνωστοποίησης του δανεισμού του νεαρού ποδοσφαιριστή, κάτι που αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή τον οποίο οι ερυθρόλευκοι της Αμμοχώστου επιθυμούσαν να προσθέσουν στο ρόστερ τους από τις αρχές του καλοκαιριού που μας αποχαιρέτησε πριν από λίγες μέρες, και η αίσια κατάληξη των προσπαθειών τους έστω και με καθυστέρηση, προκαλεί χαμόγελα στις τάξεις της βαρωσιώτικης ομάδας. Και αυτό επειδή πρόκειται για αξιόλογο ποδοσφαιριστή με πλούσιο ταλέντο, ο οποίος όσες φορές αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία τόσο στον ανασταλτικό τομέα, όσο και στον δημιουργικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ