aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜετεγγραφές σε Γυναίκες και Άνδρες

Μετεγγραφές σε Γυναίκες και Άνδρες

Τη δεύτερη μεταγραφή του επικύρωσε ο Απόλλων. Η ομάδα της Λεμεσού ενέταξε στη δύναμή της την Πολωνή ακραία η οποία μετά το σύντομο πέρασμά της από την ΑΕΛ την περσινή σεζόν θα ντυθεί φέτος στα «γαλάζια». Η Σκίμπα  είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.85 και έχει αγωνιστεί σε ομάδες της χώρας της πριν έλθει στην Κύπρο. Το συμβόλαιό της τίθεται σε ισχύ στις 17 Οκτωβρίου 2017 με τον αγώνα του Σούπερ-Καπ και ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου 2018.

Ο Ρώσος Σεργκέι Μπάγκρει θα καθοδηγεί τη φετινή Ομόνοια. Οι πρωταθλητές ενέταξαν στη δύναμή τους τον Ρώσο πασαδόρο με σπουδαία καριέρα στη χώρα του ενώ το 2007 πέρασε από την Εθνική Εφήβων της Ρωσίας. Ο Μπάγκρει είναι γεννημένος στις 14 Αυγούστου 1987, ενώ πέρασε με επιτυχία από ρωσικές ομάδες όπως την Μπέλγκοροντ και την Ζενίτ Καζάν. Ο Ρώσος τέθηκε επίσημα στη διάθεση του Γιάννη Καλμαζίδη στις 30 Σεπτεμβρίου και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2018.

Στους πρόσφατους ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο ο Μίνως Αγαθοκλέους εκπροσώπησε την Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Ευαταθίου στο μπιτς βόλεϊ. Στην Αγγλία θα αγωνίζεται τη φετινή χρονιά ο διεθνής Μίνως Αγαθοκλέους. Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην αγγλική Έσεξ για την περίοδο  2017 -2018. Ο πρώην πετοσφαιριστής Ομόνοιας, Ανόρθωσης και ΑΕ Καραβά υπέγραψε συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα που ολοκληρώνεται στις 13 Μαΐου 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ