aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜετά τις φωνές χειραψία - Διπλή επιταγή για τη μετεγγραφή Πετράκη

Μετά τις φωνές χειραψία – Διπλή επιταγή για τη μετεγγραφή Πετράκη

Μετά την καταιγίδα… η νηνεμία! Το σίριαλ των τελευταίων ημερών με επίκεντρο τον Γιάννη Πετράκη φτάνει στο τέλος του και ο Ελλαδίτης τεχνικός το μεσημέρι θα φορέσει για πρώτη φορά τις φόρμες του Απόλλωνα και θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές των γαλάζιων στο Κολόσσι.

Ο Κρητικός προπονητής είχε συνάντηση το πρωί της Δευτέρας με τον Χριστόφορο Τορναρίτη και παρά το κλίμα «εμπόλεμης ζώνης» των προηγούμενων ημερών έδωσαν τα χέρια για τη μετακίνηση του Πετράκη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόλλωνα θα πληρώσει ένα ποσό λίγο πάνω από τη ρήτρα των 10.000 ευρώ, ενώ ο Πετράκης επέστρεψε χρήματα που προπληρώθηκε από τους μαυροπράσινους το περασμένο καλοκαίρι. Συνολικά η ομάδα του Τακτακαλά θα επωφεληθεί με ένα ποσό κοντά στις 50.000 ευρώ.

Ο Πετράκης έχει ήδη ξεναγηθεί τις προηγούμενες μέρες στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα και στις 14:00 θα συναντηθεί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ