aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μεσολάβησαν ορισμένα γεγονότα και ο νοών νοείτω…»

«Μεσολάβησαν ορισμένα γεγονότα και ο νοών νοείτω…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Passing Game» ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος του Απόλλωνα Φάνης Κιννής, ο οποίος αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ, στο επικείμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ομόνοια αλλά και στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας.

Διαβάστε επίσης: Ούτε… βλέμμα δεν αντάλλαξαν οι διοικούντες Απόλλωνα και ΑΕΚ 

«Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να περιμένουμε. Η τύχη δεν είναι στα χέρια μας, απωλέσαμε το πλεονέκτημα που είχαμε και τώρα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να περιμένουμε το αποτέλεσμα των αντιπάλων μας», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Πανό γεμάτο υπονοούμενα για… φιλικά της ΑΕΚ

Και συνέχισε: «Είμαστε ρεαλιστές και βλέπουμε τα πράγματα πως πηγαίνουν. Από τη στιγμή που η τύχη δεν είναι στα δικά μας πόδια. Έχουμε μπροστά μας και έναν μεγάλο τελικό, τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε πάρα πολύ. Με το ίδιο σκεπτικό, μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ όλοι εδώ στην Κύπρο πιστεύαμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Γιατί το πιστεύαμε. Με πιο σκεπτικό από τη στιγμή που μένανε δύο παιχνίδια, θεωρήσαμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε; Πρέπει να αναρωτηθούμε και να θέσουμε το ερώτημα σε αυτούς που το πιστεύουν αυτό. Έχουμε μπροστά μας και ένα τελικό».

Διαβάστε επίσης: Ατάκες «φαρμάκι» και υπονοούμενα από Σωφρόνη!

Καταλήγοντας τόνισε: «Ένας τελικός που έχουμε μεσολαβήσει ορισμένα γεγονότα τον οποίο κάνει πολύ σημαντικό. Δεν θέλω να επεκταθώ στα γεγονότα. Ο νοών νοείτο. Σε καμία περίπτωση δεν έχω αναφερθεί στον Ντούσαν Κέρκεζ. Για δικούς μας λόγους θέλουμε να πάρουμε αυτό το κύπελλο όσο τίποτε άλλο. Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ο τελικός είναι στο 50-50. Θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη χρονιά που σπάσαμε όλα τα ρεκόρ, με ένα τίτλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ