aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜερκής & Αγγελή: Απίστευτες συμπτώσεις σε δύο κατακτήσεις κυπέλλου!

Μερκής & Αγγελή: Απίστευτες συμπτώσεις σε δύο κατακτήσεις κυπέλλου!

Η κατάκτηση του κυπέλλου τον Μάιο του 2010 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και αυτή του φετινού Μαΐου κόντρα στην Ομόνοια, κρύβουν κάποιες απίστευτες συμπτώσεις.

Καταρχάς, να αναφέρουμε πως το τρόπαιο του 2010 και το φετινό, προήλθε από το κεφάλι δύο διαφορετικών κεντρικών αμυντικών. Το 2010 ο Γιώργος Μερκής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και φέτος το έπραξε ο Αγγελής Αγγελή.

Ο τρόπος με τον οποίο σκόραραν και οι θέση στην οποία αγωνίζονται οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές, είναι πρώτες συμπτώσεις. Μία άλλη σύμπτωση έχει να κάνει με το αποτέλεσμα των δύο τελικών, αλλά και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το 2010 προηγήθηκε ο Απόλλωνας με τον Μπανγκούρα στο 1’ και φέτος με τον Παπουλή στο 5’. Άρα, με το «καλημέρα» της αναμέτρησης. Και στους δύο τελικούς, το νικητήριο γκολ επετεύχθη προς τα τελικά στάδια της αναμέτρησης και αφότου ισοφάρισε ο ΑΠΟΕΛ το 2010 και η Ομόνοια φέτος.

Η απίστευτη σύμπτωση έχει να κάνει με το λεπτό στο οποίο σκόραραν οι Μερκής και Αγγελή, αφού είναι το ίδιο (72’). Μάλιστα, το 2-1 διαμορφώθηκε έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Το 2010 ήταν ο Κιντέρος που εκτέλεσε το φάουλ, φέτος ήταν ο Ντα Σίλβα από το ίδιο κιόλας σημείο στο γήπεδο.

Δείτε τα στιγμιότυπα του τελικού του 2010

Δείτε τα στιγμιότυπα του φετινού τελικού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ