aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜέρα με μέρα πιο κοντά ο Βόλοβικ

Μέρα με μέρα πιο κοντά ο Βόλοβικ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στην εκτίμηση πως ο επόμενος  ποδοσφαιριστής, που θα βρεθεί στην Ουγγαρία, θα είναι ο Όλεξαντρ Βόλοβικ. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός είναι όλο και πιο κοντά στο να φορέσει τα κυανόλευκα και να γίνει μέλος των κυπελλούχων. Η διοίκηση και ο Πέδρο Εμανουέλ τον περιμένουν και αισιοδοξούν πως η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές θα γεφυρωθεί.

«Αξίζει να περιμένουμε και να κάνουμε ακόμη λίγο υπομονή», είχε δηλώσει από το αθλητικό κέντρο, όπου προετοιμάζονται οι κυπελλούχοι, ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου. Συνεπώς ο Βόλοβικ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Απόλλωνα, για να κλείσει το κεφάλαιο με τους στόπερ. Απ’ εκεί και πέρα θα αποκτηθεί και ένας ποδοσφαιριστής κάτω των 21 ετών, που θα καλύψει μια θέση στον μεσοαμυντικό χώρο και θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Οι κυανόλευκοι νιώθουν, πάντως, δυνατοί με τις κινήσεις ενίσχυσης που έγιναν. Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του και μπορεί να ετοιμάσει όπως θέλει την ομάδα του για τις υποχρεώσεις που έχει μπροστά της. Στην Ουγγαρία, η προετοιμασία έχει αλλάξει ρυθμούς από χθες, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής δίνει πλέον έμφαση και στην τακτική.

Θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα και να ετοιμάσει ένα σύνολο με περισσότερη ομοιογένεια, πιο συμπαγές, κινητικό και αποτελεσματικό. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζονται, όμως στη νέα σεζόν με τις απαιτήσεις που υπάρχουν, επιβάλλεται η βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Το απόγευμα της Κυριακής, οι παίκτες πέρασαν αρκετές ώρες ξενάγησης στη Βουδαπέστη, ενώ χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας. Όλοι συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, πλην των Παπουλή και Μπάρμπαρο, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Μόνος του γυμνάζεται και ο Μακρίδης.

Οι κυανόλευκοι έδωσαν ήδη δύο φιλικά, ένα στην Κύπρο με την ΑΕΖ (1-2) και άλλο ένα στην Ουγγαρία με την Ακαδημία Πούσκας (2-2). Αύριο είναι προγραμματισμένο το τρίτο φιλικό με αντίπαλο την Τσέστερφιλντ. Θα ακολουθήσουν άλλα τρία φιλικά στο Τέλκι, πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου είναι προγραμματισμένο το τελευταίο φιλικό (πριν από το πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ) με τον ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ