aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Μεγάλη επιθυμία για να κερδίσουμε τον Απόλλωνα»

«Μεγάλη επιθυμία για να κερδίσουμε τον Απόλλωνα»

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Μολδαβίας έκανε ο πρόεδρος της Ζάρια. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις προσεχείς διπλές αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα για το Β΄ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αντριάν Μπογκντάν είπε:

«Πριν από δύο χρόνια ο Απόλλων έπαιξε τη Σαξάν. Είναι μία δυνατή ομάδα που διαθέτει Βραζιλιάνους παίκτες. Υπάρχει, όμως, ακόμα ένα πρόβλημα. Στην Κύπρο υπάρχει πολλή ζέστη τέτοια εποχή. Θα παίξουμε, ωστόσο στις 20:00. Ο κύριος Γκοϊάν θα αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα και θα δώσει οδηγίες στην ομάδα. Ειδικότερα τώρα που έχουμε μεγάλη επιθυμία για να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και να προχωρήσουμε στη διοργάνωση.

Θα θέλαμε να “μετακινηθεί” το παιχνίδι πρωταθλήματος, αφού προερχόμαστε από 120 λεπτά αγώνα συν τη διαδικασία των πέναλτι. Για την ώρα, όμως, δεν έχει αλλάξει το προγραμματισμένο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σερίφ (σ.σ.: είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 20:00). Ο προπονητής θα αποφασίσει ποιος θα αγωνιστεί, αλλά δεν νιώθουμε άνετα με το να δώσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε πολλούς τραυματίες και θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τη διακοπή για να μπορέσουν να αναρρώσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ