aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με το ακουστικό στο χέρι ο Μπίσεσβαρ

Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά το μέλλον του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Σουρινάμ είχε άψογη συνεργασία με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή στην πρώτη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ήδη αρκετά Μέσα Ενημέρωσης σημειώνουν ότι δεν αποκλείεται να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr.

Ο δανεισμός του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον Απόλλωνα Λεμεσού ολοκληρώθηκε, με την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ να διαφοροποιεί τα δεδομένα της περίπτωσής του!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναχώρησε για την Κύπρο καθώς ο κύκλος της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ έδειχνε πως είχε κλείσει… Κι αν όχι οριστικά, ήταν επιβεβλημένο να μπει μια άνω τελεία στη σχέση τους που έμοιαζε να είχε φθαρεί αρκετά!

Η Κύπρος του πήγε, στον Απόλλωνα Λεμεσού βρήκε και πάλι τον εαυτό του και ο δανεισμός στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μάλιστα, όπως σημείωναν τα ΜΜΕ της Κύπρου, οι επιτελείς του Απόλλωνα επιθυμούσαν να τον κρατήσουν στο δυναμικό της ομάδας και μετά το τέλος του δανεισμού αλλά τα νούμερα γύρω από τον 33χρονο μεσοεπιθετικό φάνταζαν… απαγορευτικά για εκείνους.

Ο Απόλλων Λεμεσού τον ευχαρίστησε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εξαργύρωσε τη σεζόν με την παρουσία του στην Εθνική Σουρινάμ για τα παιχνίδια με Βερμούδες (εντός, 5/6) και Καναδά (εκτός, 9/6), στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ενδεχομένως ο φάκελος Μπίσεσβαρ και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σουριναμέζο να φάνταζε ως ένα περίπλοκο θέμα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή ωστόσο που αφίχθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας του Δικεφάλου, το ζήτημα άπτεται των αρμοδιοτήτων του Ρουμάνου που γνωρίζει καλά τον «Μπίσε» και αναμφίβολα είχε βρει τα κουμπιά του.

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει προ μηνών στην Κύπρο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και θα καταλάβετε τη σχέση των δύο ανδρών που «χτίστηκε» στον ΠΑΟΚ:

«Ειλικρινά, είναι ευχαρίστηση να μιλάω για τον Μπίσε. Είναι ευχαρίστηση να θυμάμαι στιγμές από την περίοδο, την οποία ήμουν στον ΠΑΟΚ, αλλά και τις στιγμές, που πέρασα μαζί του.

Πιθανόν, είναι από τους πιο ενδιαφέροντες ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχω συνεργαστεί.

Είναι φανταστικός τύπος. Ειλικρινής. Ευθύς. Χρειάζεται να νιώθει κίνητρο, να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, αλλά και των ανθρώπων, οι οποίοι βρίσκονται γύρω του.

Ο Μπίσε δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήθελε να δουλεύει τόσο πολύ, δεν ήθελε να τρέχει τόσο πολύ. Δεν τον έβαλα βασικό μετά από δύο-τρία παιχνίδια. Ήμουν λίγο προβληματισμένος, επειδή την ίδια στιγμή τον αγαπούσα για το ταλέντο, για την ποιότητά του, για την ευκολία στις κινήσεις του, όταν είχε την μπάλα, για τις μεταβιβάσεις, καθώς και για τις ασίστ του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ