aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΜε την Αούστρια Βιέννης ο Απόλλωνας

Με την Αούστρια Βιέννης ο Απόλλωνας

Με την Αούστρια Βιέννης θα αναμετρηθεί ο Απόλλωνας. Σε περίπτωση που οι γαλάζιοι, ξεπεράσουν το εμπόδιο της ιρλανδικής Σάμροκ Ρόβερς στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και προκριθούν στον γ’ τότε θα βρουν μπροστά του την ομάδα της Βιέννης.

Δεν ήταν και η πιο βατή κλήρωση που μπορούσε να είχε ο Απόλλωνας, ωστόσο είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να φοβίζει την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή.

Η Αούστρια Βιέννης είναι ομάδα με πλούσια ιστορία, καθώς ιδρύθηκε το 1911 και μετρά 108 χρόνια ζωής. Έδρα της είναι το Φρανς Χορ με χωρητικότητα 17.565 θέσεων. Η ομάδα της Βιέννης μέχρι στιγμής έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 24 πρωταθλημάτων, 27 κυπέλλων και 6 σούπερ καπ.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Αυστριακός, Κρίστιαν Ιλζερ, ενώ παλαιότερα στο ίδιο πόστο βρέθηκε και ο Τόρστεν Φινκ (2015-2018), ο οποίος προτού βρεθεί στην Βιέννη πέρασε για λίγο διάστημα από τον ΑΠΟΕΛ (2015).

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, η Αούστρια κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Αυστρίας, 25 πόντους μακριά από την πρωταθλήτρια Σαλζμπούργκ.

Εαν η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς (25/07 και 01/08 θα γίνουν οι αγώνες), τότε θα προκριθεί στον γ’ προκριματικό εκεί που θα περιμένει η Αούστρια Βιέννης με τους αγώνες να διεξάγονται στις 8 και 15 του Αυγούστου με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στην Αυστρία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αούστρια Βιέννης αναμετρήθηκε παλαιότερα (καλοκαίρι του 2017) με την συμπολίτισσα του Απόλλωνα, ΑΕΛ, στα πλαίσια του γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας, έγινε στην Αυστρία (27/07/17) και το παιχνίδι έληξε 0-0, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, οι Αυστριακοί έφυγαν με το διπλό από την Λεμεσό (02/08/17, 2-1) και παράλληλα πήραν την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το ρόστερ της Αούστρια Βιέννης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ