aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜε τη σκέψη στη Νέα Σαλαμίνα

Με τη σκέψη στη Νέα Σαλαμίνα

Η προσοχή στον Απόλλωνα στρέφεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα (20:00) και αναμφίβολα οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν θα αφήσει κανέναν ευχαριστημένο.

Στη νέα σεζόν οι κυανόλευκοι έχουν υψηλές προσδοκίες και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν με το «καλημέρα» να αφήσουν βαθμούς. Πρόκειται για μια επικίνδυνη έξοδο, σε μια έδρα κι έναν αντίπαλο που παραδοσιακά  δυσκολεύει τον Απόλλωνα, κάτι που ασφαλώς προσμετρούν και έχουν υπόψη στην ομάδα της Λεμεσού.

Ο Πέδρο Εμανουέλ θα αρχίσει να καταλήγει στο αγωνιστικό πλάνο που θα επενδύσει το βράδυ του Σαββάτου για τους πρώτους βαθμούς. Ο Πορτογάλος, υπενθυμίζουμε, είχε παρακολουθήσει διά ζώσης το τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι ώστε να σχηματίσει μια καλή εικόνα για το αγωνιστικό προφίλ τους.

Βλέπετε, οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του επικείμενου αντιπάλου δεν είναι λίγες, οπότε επιβάλλεται το όσο καλύτερο «διάβασμα» για να αυξηθούν οι πιθανότητες για μια επιτυχημένη πρεμιέρα.

Ο σίγουρος, το ερωτηματικό και οι εκτός

Δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γκιέ Γκιέ (σφίξιμο στο πόδι) κι έτσι, εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Όσον αφορά στον Μαγκλίτσα, οι επόμενες μέρες θα ρίξουν περισσότερο φως σχετικά με το εάν θα είναι διαθέσιμος, αν και οι πιθανότητες για να προλάβει είναι με το μέρος του. Δεν υπολογίζεται ο Αγγελή, όπως και ο Μακρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ