aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Με εκνευρίζει όταν ακούω να λένε τεμπέλη τον Μπίσεσβαρ»

«Με εκνευρίζει όταν ακούω να λένε τεμπέλη τον Μπίσεσβαρ»

Κορμί αγάλματος είχε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, σύμφωνα με δηλώσεις του γυμναστή Πασχάλη Κεχριμπάρη στο Metropolis 95,5, με τον οποίο συνεργάστηκε για τέσσερα χρόνια. Χαρακτήρισε τον Ολλανδό εγκεφαλικό παίκτη, ενώ τόνισε πως όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν έχει τραυματιστεί καθόλου. Δήλωσε παράλληλα πως τον εκνευρίζει όταν ακούει να τον λένε τεμπέλη, αφού είναι ένας άνθρωπος που δεν σταματά ποτέ να δουελεύει.

Όσα δήλωσε ο Πασχάλης Κεχριμπάρης:

«Με τον Ντιέγκο δουλέψαμε τέσσερα χρόνια μαζί. Όταν τον είδα δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κορμί είχε. Άγαλμα θα το χαρακτήριζα. Από την πρώτη μέρα που συνεργαστήκαμε μου ζήτησε να κάνουμε ένα πρόγραμμα ώστε να βελτιώσει την ευλυγισία του. Είναι ένας άνθρωπος που δεν σταματά ποτέ να δουλεύει. Με εκνευρίζει όταν ακούω που τον λένε τεμπέλη. Είναι εγκεφαλικός παίκτης και δεν ξέρω τι έφταιξε φέτος και δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ και παραχωρήθηκε δανεικός. Όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν έχει τραυματιστεί καθόλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ