aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε αλλαγές η λίστα του Ολυμπιακού για Απόλλωνα - Έξω Σωκράτης και Τικίνιο

Με αλλαγές η λίστα του Ολυμπιακού για Απόλλωνα – Έξω Σωκράτης και Τικίνιο

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Κάρλος Κορμπεράν για τις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League.

Μέσα στη λίστα βρίσκεται ο Ίμπομ Χουάνγκ, ο οποίος έλειπε από την προηγούμενη λίστα για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λάιντνερ, Κανέ αλλά και οι Τικίνιο και Καρβάλιο. Ο πρώτος είναι κοντά στο να μετακινηθεί στην Μποταφόγκο, ενώ ο δεύτερος είχε αποκλειστεί την τελευταία στιγμή και από τα ματς τη Σλόβαν.

Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στη λίστα του τον Λεονάρντο Κούτρη, τον Θανάση Ανδρούτσο, ενώ τεράστια έκπληξη αποτελεί ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στη λίστα με τους κομμένους. Ο Παπασταθόπουλος έμεινε εκτός λίστας λόγω τραυματισμού. Υπενθυμίζεται ότι είχε μείνει εκτός από τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας λόγω ενοχλήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα. Η μια από αυτές αναμένεται να είναι ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε με τον οποίο έχουν συμφωνήσει ήδη οι ερυθρόλευκοι.

ΛΙΣΤΑ Α

Ανδρούτσος
Άβιλα
Ο. Μπα
Μπουχαλακης
Αγκιμπού Καμαρά
Μαντί Καμαρά
Σισέ
Ελ Αραμπί
Χουάνγκ
Κούτρης
Κούντε
Μανωλάς
Μασούρας
Ροντρίγκες
Χασάν
Εμβιλά
Ραντζέλοβιτς
Ρέαμπτσιουκ
Τζολάκης
Βατσλίκ
Βαλμπουενά
Βρουσάι
Βρσάλικο
Ζίνκερναγκελ

ΛΙΣΤΑ Β

Καράκουτης
Κίτσος
Λιάτσος
Ντόι
Παπαδούδης
Τσέλιος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ