aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Μάζεψε» την ήττα, αλλά αποκλείστηκε ο Απόλλωνας (vids & pics)

«Μάζεψε» την ήττα, αλλά αποκλείστηκε ο Απόλλωνας (vids & pics)

Τις μαθηματικές ελπίδες για διάκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχασε το βράδυ της Πέμπτης στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας. Η ομάδα της Λεμεσού ηττήθηκε με 3-2 από την Άιντραχτ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού «πνίγηκαν» στις ορέξεις των Γερμανών που είχαν την συμπαράσταση πέραν των 4200 οπαδών τους, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τη Βόρεια εξέδρα του σταδίου της πρωτεύουσας δημιουργώντας «καυτή» ατμόσφαιρα.

Η κυπελλούχος Γερμανίας προηγήθηκε στο σκορ με τον Γιόβιτς στο 17’, ενώ στο 37’ της αναμέτρησης ο διαιτητής απέβαλε τον Σωφρόνη Αυγουστή εξαντλώντας την αυστηρότητά του, καθώς ο Κύπριος τεχνικός απλά προσπάθησε να πάρει την μπάλα και να την δώσει σε ποδοσφαιριστή του, όμως τον πρόλαβε ο Στεντέρα και δεν του επέτρεψε να την πάρει. Ο διαιτητής τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη της Άιντραχτ και απέβαλε τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Απέβαλε τον Αυγουστή, εξαντλώντας την αυστηρότητά του

Μπλακ-άουτ
Ο Απόλλωνας άρχισε το δεύτερο ημίχρονο πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως σ’ ένα τρίλεπτο η Άιντραχτ πέτυχε δύο γκολ και «καθάρισε» την αναμέτρηση. Στο 55’ ο Αλέρ έκανε το 2-0, ενώ στο 58’ ο Γκατσίνοβιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα και έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίκτυα του Κίσσα.

Αντέδρασε και «μάζεψε» την ήττα
Ο Απόλλωνας σκόραρε στο 71’ με τον Εμίλιο Ζελάγια να μειώνει σε 3-1 και να… σπάει το ρόδι πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της λεμεσιανής ομάδας επί γερμανικής στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στο 81’ ο Στεντέρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ζελάγια μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Σαρδινέρο. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λάτσιο επικράτησε 2-1 της Μαρσέιγ.

Διαβάστε επίσης: Πέντε συλλήψεις Γερμανών στο ΓΣΠ, δρακόντεια μέτρα (vid & pics)

Βαθμολογία
Άιντραχτ 12
Λάτσιο 9
Μαρσέιγ 1
Απόλλων 1

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Κίσσας, Στυλιανού, Ουεαντράγκο, Ρομπέρζ, Βασιλείου (61′ Ζοάο Πέδρο), Σατσέτι, Κυριάκου, Μάρκοβιτς, Σαρδινέρο, Σκέμπρι (68 Φαουμπαλά), Μάγκλιτσα (46′ Ζελάγια)

Άιντραχτ (Άντι Χούτερ):  Τραπ, Εντίγκα, Χασέμπε, Φερνάντες (77′ Ντε Κούσμαν), Αλέρ (66′ Ρέβιτς), Γκασίνοβιτς, Βίλεμς, Άμπραχαμ, Στεντέρα, Ντα Κόστα, Γιόβιτς

Σκόρερ: 71′ Ζελάγια, 90+4 πέναλτι Ζελάγια /17′ Γιόβιτς, 55′ Αλέρ, 58′ Γκατσίνοβιτς

Κίτρινες: 37′, 81′ Στεντέρα, Βίλεμς

Αποβολές: Στεντέρα

Διαιτητής: Τιάγκο Μάρτινς (Πορτογαλία)



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ