aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜαυρίας: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό που θέλει ο Τσόρνιγκερ, το “κεφάλαιο” Ομόνοια...»

Μαυρίας: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό που θέλει ο Τσόρνιγκερ, το “κεφάλαιο” Ομόνοια…»

Στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και Θέαμα» μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Χάρης Μαυρίας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φιλοσοφία του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αλλά και το… κεφάλαιο Ομόνοια.

Όσα δήλωσε ο Χάρης Μαυρίας:

Για τους Ιωάννη Πίττα και Χάμπου Κυριάκου, αλλά και το γεγονός ότι ο Απόλλων επέστρεψε στην κορυφή: «Είναι δύσκολο όταν έχεις δύο απώλειες. Δύο παιδιά που δίνουν την ψυχή τους σε κάθε ματς, η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς και τους περιμένουμε να επιστρέψουν. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην πρώτη θέση, λαμβάνουμε υπόψη τη φιλοσοφία του προπονητή. Φαίνεται τι μπορούμε να κάνουμε, υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση, είναι όμως πολύ νωρίς. Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι έτσι θα πάει μέχρι τέλους».

Για τη φιλοσοφία του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό που θέλει ο προπονητής μας. Θα φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά στα θέλω του προπονητή μας. Είμαστε μια οικογένεια, βγάζουμε μια υγεία, ο ένας παίζει για τον άλλο, το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι πολύ aggressive. Είμαστε καινούργια ομάδα, όμως φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα πρέπει να κερδίσει. Δουλεύουμε καθημερινά ούτως ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή το κύπελλο. Ο πήχης είναι ψηλά».

Για τις υπόλοιπες ομάδες και τον ανταγωνισμό: «Φαίνεται ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα, η ΑΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση, η Ομόνοια που είναι πίσω όπως και πέρσι και επέστρεψε».

Για την αλλαγή… περιβάλλοντος για τον ίδιο και πως έκλεισε το κεφάλαιο «Ομόνοια»: «Είναι μικρές οι αλλαγές από την Λευκωσία στην Λεμεσό. Είμαι σε μια ομάδα με ωραίο περιβάλλον, προπονητικό κέντρο και ιστορία, που είναι σημαντικό για μένα. Το κεφάλαιο “Ομόνοια” δεν έκλεισε με πικρία. Καταφέραμε να βγούμε Ευρώπη. Έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα καθώς δεν αγωνιζόμουν πολύ. Για τον κόσμο της Ομόνοιας αυτό που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, τους έχω μεγάλη εκτίμηση».

Τι έχει να πει στον κόσμο του Απόλλωνα: «Για τον κόσμο του Απόλλωνα έχω να πω ότι παίζουμε για τη φανέλα και να μπορέσουμε να είμαστε όλοι χαρούμενο και να πανηγυρίσουν αυτό που θέλουν τόσα χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ