aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΜατς με φαβορί και αουτσάιντερ

Ματς με φαβορί και αουτσάιντερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν σκέφτονται στον Απόλλωνα. Η ευκαιρία σήμερα απέναντι στην ΑΕΖ είναι ιδανική, για να φτάσουν σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να αποχαιρετήσουν το 2016 με επιτυχία.

Κόντρα στον Άρη, την περασμένη Παρασκευή, οι κυανόλευκοι θαυμάστηκαν για την τεσσάρα που έριξαν, αλλά και για το πάθος που κατέθεσαν. Το ίδιο αναμένεται πως θα πράξουν και σήμερα για να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν πιο κοντά στους στόχους τους.

Οι κυανόλευκοι θα έχουν και σήμερα στον πάγκο τους τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος θα τους καθοδηγήσει με στόχο να φτάσουν στη νίκη. Μπορεί να υπάρχουν και σήμερα απουσίες, όμως το βάθος και η ποιότητα του Απόλλωνα, μπορούν να του χαρίσουν τη νίκη, όση αντίσταση και αν προβάλει η ΑΕΖ.

Ο Βάλε και ο Σατσέτι θα είναι απόντες λόγω τιμωρίας, ενώ δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους οι Λόπες, Βασιλείου, Στυλιανού, Ρομπέρζ και Γκιέ Γκιέ. Μετά από αρκετό διάστημα θα πάρει θέση βασικού ο Χαράλαμπος Κυριάκου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα διατηρηθεί ο Πίεχ. Οι κυανόλευκοι έχουν την ευκαιρία να ανακάμψουν και να προετοιμαστούν ιδανικά για τις υποχρεώσεις τους στο 2017 με στόχο να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Όσο για την ΑΕΖ είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, αλλά σήμερα η αποστολή της θα είναι πολύ δύσκολη. Δεν χωρεί αμφιβολία πως θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παρουσιαστεί με απαιτήσεις. Στο Τσίρειο πάντως, στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της με τον Άρη και την ΑΕΛ, απέσπασε δύο ισοπαλίες.

Το απόγευμα όμως έχει να αντιμετωπίσει και τις σημαντικές απουσίες, καθώς λόγω καρτών θα είναι εκτός οι Φελισιέν, Σακελλαρίου και Μαμμίδης, ενώ είναι τραυματίες οι Πιτταράς, Ντος Σάντος και Σκόπλιακ. Ο Δημήτρης Δημητρίου έχει και αυτός δύσκολο έργο, καθώς δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέξει μέσα από ένα μακρύ ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ