aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μας πολεμάτε μα δεν λυγίζουμε λαμόγια»

«Μας πολεμάτε μα δεν λυγίζουμε λαμόγια»

Ανακοίνωση εξέδωσαν χθες (6/2) οι οργανωμένοι οπαδοί οπαδοί του Απόλλωνα, οι οποίοι θα απουσιάζουν από το Μακάρειο, στο παιχνίδι με τη Δόξα.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς ακόμη ένα παιχνίδι μας αφήνει μακριά από τα γήπεδα λόγω των εφευρετών του διεφθαρμένου νόμου! Δεν έχουμε πολλά να πούμε τα είπαμε ήδη πολλές φορές και για μας πλέον είναι μονόδρομος η αποχή, δεν θα λυγίσουμε μέχρι να δικαιωθούμε!

Η Θύρα 1 θα είναι στους συνδέσμους να παρακολουθήσουμε τον αγώνα και όλος ο κυανόλευκος κόσμος είναι ευπρόσδεκτος! Κυανόλευκε κόσμε στάσου ασπίδα στο διεφθαρμένο τους σύστημα. Κυριακή πάμε δυνατά να στηρίξουμε την αρρώστια μας να κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στο πολυπόθητο στόχο! Ενημερώνουμε ότι στην είσοδο της Θύρας 1 θα υπάρχουν προϊόντα του συνδέσμου μας προς πώληση.

Όλοι μαζί σαν μια γροθιά – Μας πολεμάτε μα δεν λυγίζουμε λαμόγια. Μια παροιμία λέει “Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”. Έχεις για κολλητούς απατεώνες “εκλεκτούς”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ