aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜακρίδης: «Η κορυφαία μας εμφάνιση, αλλά δεν λέει τίποτα!»

Μακρίδης: «Η κορυφαία μας εμφάνιση, αλλά δεν λέει τίποτα!»

Ευχαριστημένος με τη νίκη επί της Ανόρθωσης, αλλά και την εμφάνιση του Απόλλωνα δήλωσε ο τεχνικός των γαλάζιων, Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από την πλευρά μας, παίξαμε αρκετά καλά σε όλο το ενενηντάλεπτο και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς, Θα είναι δύσκολη η συνέχεια. Θέλουμε αυτές τις εμφανίσεις για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και μπράβο στους παίκτες. Τη νίκη την αφιερώνουμε στο θκείο μας τον Χαμπή».

Θα συμφωνήσετε ότι ήταν η κορυφαία εμφάνιση του Απόλλωνα: «Ναι, μπορεί να συμφωνήσω, όμως δεν λέει τίποτα αυτό. Είναι απλά μια εμφάνιση. Πρέπει να έχουμε συνέπεια και συνέχεια».

Για πρώτη φορά τρία γκολ για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο μηδέν παθητικό. Το σχόλιο σας: «Είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν παθητικό, μας βοηθά το γήπεδο, μας βοηθά ο κόσμος. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλη την ομάδα. Πρέπει να δείξουμε την ίδια συνέπεια για να έρχονται τα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ