aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜακρίδης: «Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, πληρώνουμε τα εύκολα λάθη»

Μακρίδης: «Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, πληρώνουμε τα εύκολα λάθη»

Απογοητευμένος από την ήττα (1-3) του Απόλλωνα από τον ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός ότι το ντέρμπι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους κυανολεύκους δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα εύκολα λάθη της ομάδας του.

Όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μακρίδης:

Αρχικά είπε: «εκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς όμως δεν τελείωσε όπως θα θέλαμε. Ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το πέναλτι παίξαμε και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στο τέλος πληρώνουμε τα εύκολα λάθη που κάνουμε. Δεχόμαστε γκολ από δικά μας λάθη. Κεφάλια ψηλά, έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Μέσα από την δουλειά θα βελτιωθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι».

Για τα επαναλαμβανόμενα λάθη και τον Ρομπέρζ: «Τα λάθη μας προβληματίζουν. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Είναι θέμα να πιστέψεις ότι πρέπει να κάνουν την εύκολη πάσα. Δεν είναι θέμα να μάθω στους παίκτες μου να κάνουν μία εύκολη πάσα ή ένα πέναλτι το οποίο μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Είναι λάθη που είναι μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να μην τα κάνουμε. Ο Ρομπέρζ μας δίνει ηρεμία αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να τον αναπληρώσουν».

Για το εύκολο γκολ: «Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, που μας τρέχει από την αρχή της σεζόν».

Για την έλλειψη ιδεών και φαντασίας: «Θέλουμε να το βελτιώσουμε. Ο ΑΠΟΕΛ είχε την μπάλα και εμείς είμαστε στο μεσαίο μπλοκ και βρήκαμε χώρους. Δεν είχαμε όμως το καθαρό μυαλό και μας έλειψε η τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι».

Για το εύκολο γκολ. Θέμα ψυχολογίας ή ικανότητας: «Έχουμε πολλούς παίκτες ικανούς για να τελειώνουν φάσεις. Το έδειξαν και παλαιότερα. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, που μας τρέχει από την αρχή της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ