aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜακρίδης: «Από αύριο... ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για την τέταρτη μετεγγραφή

Μακρίδης: «Από αύριο… ΑΠΟΕΛ» – Τι είπε για την τέταρτη μετεγγραφή

Στο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ επικεντρώνεται από αύριο ο Απόλλων, όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μακρίδης μετά τη νίκη (2-1) επί του Ολυμπιακού. Ο Κύπριος τεχνικός σχολίασε επίσης για το αν θα γίνει τέταρτη μετεγγραφή.

Όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μακρίδης:

Αρχικά είπε: «Μια σημαντική νίκη, κρατήσαμε το αήττητο στο γήπεδό μας. Στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί, τους πήραμε και βλέπουμε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ».

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θα σκεφτούμε από αύριο το παιχνίδι αυτό. Να καθαρίσει το μυαλό πρώτα από το σημερινό ματς».

Ο Χουσαΐν έμεινε έξω γιατί δεν είναι έτοιμος; «Δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε, θα δούμε τις επόμενες μέρες».

Χουσαΐν και Ντόνιο θα είναι στην αποστολή με τον ΑΠΟΕΛ; «Ο Ντόνιο είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι ο Χουσαΐν και σίγουρα θα είναι αποστολή. Για τον Χουσαΐν θα δούμε μέσα στην βδομάδα και θα αποφασίσουμε».

Για τέταρτη προσθήκη: «Έχουμε ακόμα 4 μέρες, αν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε θα το ακούσετε».

Ο Μαλεκκίδης αποχωρεί; «Πολύ πιθανό θα γίνει μετακίνηση αλλά δεν είναι 100%. Αν δεν είναι κάτι σίγουρο δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε».

Πετύχατε δυο γκολ όμως μια στιγμή αδράνειας έβαλε τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Πως μπορείτε να το διαχειριστείτε αυτό; «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν τελειώνεις τα παιχνίδια, ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Στο τέλος κρατήσαμε το 2-1, το διαχειριστήκαμε και αυτό είναι το σημαντικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ