aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜάγκλιτσα και Παπουλής… κέρασαν λουκουμάδες τη Νέα Σαλαμίνα! (pics & vid)

Μάγκλιτσα και Παπουλής… κέρασαν λουκουμάδες τη Νέα Σαλαμίνα! (pics & vid)

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Απόλλωνα από το «Αμμόχωστος». Πολλοί θα ανέμεναν πως η ομάδα της Λεμεσού θα δυσκολευόταν σε μεγάλο βαθμό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά με τον οίστρο του «killer» Μάγκλιτσα ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο α’ ημίχρονο κάνοντας τα δύσκολα-εύκολα, κέρδισε με 3-0 (Παπουλής το τρίτο), συνδύασε τη νίκη με καλή εμφάνιση και επέστρεψε με ωραίο τρόπο στις επιτυχίες.

Με το «καλημέρα» στην αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενoι άνοιξαν το σκορ (4’). Ο Σκέμπρι έγινε κάτοχος της μπάλας και από κοντά έδωσε πολύ έξυπνα στον Μάγκλιτσα ο οποίος με σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον Απόλλωνα στο 19’ όταν ο Κροάτης φορ με καρφωτή κεφαλιά από κοντά, έπειτα από μπαλιά του Κερμπρ, διαμόρφωσε το 2-0. Το τελικό 3-0, πέτυχε ο Παπουλής στο 89’ με σουτ εντός περιοχής.

Η Νέα Σαλαμίνα τόσο μετά από το πρώτο γκολ που δέχθηκε, όσο και μετά από το δεύτερο, προσπάθησε να οργανωθεί για να διεκδικήσει ένα γκολ που θα την βάλει ξανά στο παιχνίδι, αλλά η ανασταλτική λειτουργία των κυανόλευκων, κράτησε μακριά τους γηπεδούχους και αναχαίτισε τους επιθετικούς των ερυθρόλευκων. Πάντως, η παρουσία της προσφυγικής ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν πολύ θετική και απλώς της έλειψε η ευστοχία και η σωστές τελικές μπαλιές.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Σεργίου (82′ Σικόρσκι), Μιντίκκη, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού, Μαργκάσα, Νουρ, Τιάγκο (43′ Σιαθάς), Κίνγκσλεϊ.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Bάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Ουεντραόγο, Χ. Κυριάκου, Κερμπρ, Μπρου, Μάρκοβιτς, Σκέμπρι (71′ Σαρδινέρο), Mάγκλιτσα (86′ N. Σπόλιαριτς), Σελάγια (61′ Παπουλής).

Σκόρερ: 5′, 19′ Μάγκλιτσα, 89′ Παπουλής.

Κίτρινες: 22′ Μαργκάσα (3η), 71′ Φουστάρ.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή.

Α’ βοηθός: Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Β’ βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Τέταρτος: Γιώργος Νικολάου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Καραϊσκάκης.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ