Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΛοσάδα: «Να βοηθήσουμε τον Απόλλωνα να κατακτά τίτλους – Θέλουμε φρούριο να φοβούνται οι αντίπαλοι»

Λοσάδα: «Να βοηθήσουμε τον Απόλλωνα να κατακτά τίτλους – Θέλουμε φρούριο να φοβούνται οι αντίπαλοι»

Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα, Ερνάν Λοσάδα συστήθηκε στους φίλους του Απόλλωνα. Λίγο μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από τους κυανόλευκους της Λεμεσού, δημοσιεύθηκε η πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αργεντινός τεχνικός στο γραφείο Τύπου της ομάδας.

Ο 43χρονος προπονητής τόνισε ότι θα δουλέψει με στόχο να οδηγήσει τον Απόλλωνα σε νίκες και τίτλους. Ανέλυσε τους λόγους που τον ώθησαν να απαντήσει θετικά στην πρόταση της λεμεσιανής ομάδας, αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις και το νέο γήπεδο, το οποίος -όπως είπε- πρέπει να γίνει φρούριο και να φοβίζει τους αντιπάλους.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ