aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΛογαριασμός για οικονομική ενίσχυση λόγω σοβαρού περιστατικού υγείας

Λογαριασμός για οικονομική ενίσχυση λόγω σοβαρού περιστατικού υγείας

Το Σωματείο Απόλλων Λεμεσού, ανακοινώνει στην ευρύτερη οικογένεια του Απόλλωνα πως με αφορμή σοβαρό περιστατικό υγείας εντός της οικογένειας μέλους των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών της ομάδας, δημιούργησε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση.

Τα στοιχεία της οικογενείας βρίσκονται στην διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίο, το οποίο αποφάσισε να μην γνωστοποιήσει ευαίσθητα δεδομένα που πιθανόν να έφερναν σε αμήχανη θέση την οικογένεια.

«Ο Απόλλων Λεμεσού, πάντα δίπλα στους πραγματικούς ήρωες της ζωής, απευθύνει κάλεσμα στους Απολλωνίστες να βοηθήσουν από το υστέρημα τους, με μια εισφορά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν με πλήρη διαφάνεια στην οικογένεια του μικρού Απολλωνίστα, ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο μεταβαίνει στο εξωτερικό για την θεραπεία του, μαζί με τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση. Ας δώσουμε όλοι μαζί την ελπίδα να επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο στον μικρό αυτόν άγγελο και την οικογένεια του», τονίζεται μεταξύ άλλων.

ΤΡΑΠΕΖΑ: HELLENIC BANK PUBLIC COMPANY LTD

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 248-01-345405-01

IBAN: CY61 0050 0248 0002 4801 3454 0501

BIC/SWIFT: HEBACY2N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ