aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΛίγες, αλλά εκλεκτές προσθήκες

Λίγες, αλλά εκλεκτές προσθήκες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ξεκαθάρισαν πολλές φορές στον Απόλλωνα πως θα προχωρήσουν σε λίγες αλλά εκλεκτές προσθήκες για τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει τον βασικό κορμό της, έχει αρκετές επιλογές και απομένουν μόνο κάποιες κινήσεις, που θα καταστήσουν τον Απόλλωνα πιο δυνατό.

Πρόθεση του Πέδρο Εμανουέλ είναι να γεμίσει την αριστερή πλευρά, με ακόμη έναν αμυντικό και έναν επιθετικό, να φέρει άλλον έναν κεντρικό αμυντικό και να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή με έναν ακόμη επιθετικό. Το ενδιαφέρον για τον Πίεχ εξακολουθεί να υφίσταται, εφόσον όμως οι Πολωνοί δεν τον αφήνουν ελεύθερο, οι κυανόλευκοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Ήδη, έχει γίνει γνωστό πως οι κυπελλούχοι ενδιαφέρονται για τον 26χρονο Ιταλό επιθετικό Μάριο Φοντανέλα. Αυτό αναφέρουν ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Απόλλωνα. Ο Φοντανέλα αγωνίζεται στη Φλοριάνα της Μάλτας και παρόλο που είναι ένα αδύναμο πρωτάθλημα, είχε μία εντυπωσιακή σεζόν, φθάνοντας τα 20 γκολ σε 33 παιχνίδια.

Τη σεζόν 2014-15 ήταν στην ιταλική Μπουτόνι, με την οποία πέτυχε 25 γκολ, ενώ προηγουμένως ήταν επίσης σε μικρές ομάδες της Ιταλίας (Μπάστια 1924 12 γκολ, Σαμέσε 2 γκολ, Νότο 20 γκολ, Νεάπολις 12 γκολ). Ο Φοντανέλα έχει ύψος 1.75μ και μπορεί να παίξει τόσο ως δεύτερος επιθετικός όσο και ως κεντρικός κυνηγός.

Τα λεφτά που θα δαπανηθούν σε μία ενδεχόμενη απόκτησή του δεν είναι πολλά, όμως η τελική απόφαση ανήκει στον Πέδρο Εμανουέλ, ο οποίος εξετάζει και άλλες περιπτώσεις με ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή σε πιο δυνατά πρωταθλήματα.

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί, πάντως, μια ηρεμία και δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι κυανόλευκοι δεν ψάχνουν για κάτι καλό. Αντίθετα, όπως μαθαίνουμε, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και ο Πέδρο Εμανουέλ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή και εξετάζουν τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν. Οι τέσσερις (έως πέντε) ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν προορίζονται για να διεκδικήσουν θέση βασικού.

Οι κυανόλευκοι θα έχουν μπροστά τους πολλές υποχρεώσεις και θα χρειαστούν έτοιμες μάχιμες δυνάμεις για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να προσθέσουν δύναμη και ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ