aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΛάτσιο - Απόλλων: Oι €165.000 για Καρώ και η ομάδα-«δορυφόρος»

Λάτσιο – Απόλλων: Oι €165.000 για Καρώ και η ομάδα-«δορυφόρος»

Διέρρευσαν μέσω τοπικής ιστοσελίδας στο Σαλέρνο (Salernonotizie.it η οποία επικαλείται την εφημερίδα «Il Mattino»), κάποια από τα ποσά τα οποία δαπάνησε η Λάτσιο το εξάμηνο Ιούλιος Δεκέμβριος 2019 για να αγοράσει κάποιους παίκτες και στην συνέχεια να τους παραχωρήσει δανεικούς στη Σαλερνιτάνα.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ανδρέας Καρώ, τον οποίο οι Λατσιάλι αγόρασαν από τον Απόλλωνα και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι Ιταλοί πλήρωσαν 165.000 ευρώ. Ο Κύπριος στόπερ υπενθυμίζουμε ότι υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με τη Λάτσιο τον περασμένο Ιούλιο, προτού παραχωρηθεί με υποσχετική στη Σαλερνιτάνα (Β’ Κατηγορία), ομάδα η οποία θεωρείται κάτι σαν θυγατρική της Λάτσιο.

Μέχρι πριν από την αναστολή των αγωνιστικών δράσεων λόγω της εξάπλωσης του Κορωνοϊού, ο 23χρονος διεθνής μπακ, κατέγραψε 23 συμμετοχές και ένα γκολ με τη Σαλερνιτάνα. Αξιόλογοι αριθμοί καθώς αν και αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία Ιταλίας, το επίπεδο εκεί δεν θεωρείται χαμηλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ