aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥLadies: Πρωτιά χωρίς ήττα (pics)

Ladies: Πρωτιά χωρίς ήττα (pics)

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα τις υποχρεώσεις της  η πρωταθλήτρια ομάδα Apollon Ladies στην προκριματική φάση για τη διοργάνωση UEFA Women’s Champions League.

Τα κορίτσια του Απόλλωνα παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-1 ισοφάρισαν σε 3-3 και έκλεισαν τη διαδρομή των τριών αγώνων με απολογισμό επτά βαθμούς και συνεχίζουν στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Η πρόκριση αποτελεί σημαντική επιτυχία και πανάξια σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα και στους τρεις αγώνες της. Στην πρεμιέρα η ομάδα νίκησε με 5-0 την Klaksvíkar ĺtrottarfelag (Νησιά Φαρόε) και στη δεύτερη αγωνιστική με 1-0 την  WFC Hajvalia (Κόσσοβο).

Η φετινή είναι η όγδοη συμμετοχή για τα κορίτσια του Απόλλωνα στη  διοργάνωση UEFA Women’s Champions League που γράφουν ιστορία και στην κλήρωση της 1ης Σεπτεμβρίου θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους σε διπλούς αγώνες.

Στο σημερινό 3-3 του Τσιρείου Σταδίου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 26’ (αυτογκόλ η Κυνοσσίδου) και ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 34’ με την Cuschieri. Στο 38’ η Brame έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και στο 39’ η Dimitrijević ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 60’ η Nielsen μείωσε σε 3-2 για τις γηπεδούχες και στο 67’ η ίδια ποδοσφαιρίστρια (μπήκε αλλαγή νωρίτερα) ισοφάρισε σε 3-3.

Ο Τάσος Κυριάκου χρησιμοποίησε τις Χρίστου, Σοφοκλέους, Bissin, Φ. Αντωνίου (87’ Παφίτη), Σιδήρα, Π. Αντωνίου (46’ Nielsen), Cuschieri, Alborghetti, Molin, Κυνοσσίδου, Kelly. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του ομίλου που έγινε στο Παφιακό Στάδιο WFC Hajvalia – Klaksvíkar συμβιβάστηκαν στο 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ