aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚυπελλούχος για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Απόλλωνας (pics)

Κυπελλούχος για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Απόλλωνας (pics)

Κυπελλούχος Κύπρου για έννατη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε σήμερα η Γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα, πετυχαίνοντας παράλληλα και το έννατο συνεχόμενο νταμπλ.

Στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών που έγινε στην Παρεκκλησιά, οι Apollon Ladies νίκησαν με 5-0 το Σωματείο Barcelona F.A. το οποίο, στην πρώτη του χρονιά στις Γυναικείες διοργανώσεις, κατάφερε να έχει αξιόλογη παρουσία με συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο τελικός ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο με τις Apollon Ladies να είναι καλύτερες αλλά να μην βρίσκουν τρόπο να σκοράρουν και έτσι, το σκορ ήταν ισόπαλο 0-0. Καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Απόλωνα, πέτυχε πέντε τέρματα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Η Φρέντα Κριστίνα άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή και με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 2-0 στο 55ο λεπτό. Η Κυριακή Κυνοσίδου με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή στο 66′ πέτυχε το 3-0 ενώ η Κουσιέρι με πλασέ πέτυχε το 4-0 στο 70′. Στο 79′ το 5-0 από την Μπούλοκ.

Τον αγώνα στην Παρεκκλησιά παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλοι των δύο ομάδων δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα. Την απονομή του τροπαίου στην Κυπελλούχο ομάδα έκανε ο 3ος Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Φώτης Φωτίου.

Barcelona F.A.: Κουτσόφτα, Μ. Ιωάννου, Β. Ζαμπά (86′ Νικολάου), Κ. Βραχίμη, Κουλιμπαλί (59′ Αγ. Ιωάννου), Ακαφφού, Μιχαήλ, Αντωνίου (81′ Πανταζή), Ελλοχ, Παναγιώτου, Αριστοδήμου

Apollon Ladies: Χρίστου, Σοφοκλέους, Σιδηρά, Μολίν, Κυνοσίδου, Κριστίνα, Κουσιέρι, Σολωμού (88′ Παναγιώτου), Παφίτη (85′ Ζαχαρίου), Νικ, Αντωνίου (74′ Μπούλοκ)

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κωνσταντίνος Σάββα με βοηθούς τις Ξένια Ηροδότου και Δώρα Μυριανθέα. Τέταρτη διαιτητής ήταν η Ιωάννα Αλλαγιώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ