aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚυκλοφόρησε το νέο τεύχος του «Απόλλων Λεμεσός»

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του «Απόλλων Λεμεσός»

Το «Απόλλων Λεμεσός» επιστρέφει δυναμικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανανεωμένο τόσο στην ύλη όσο και στο σχεδιασμό για ευκολότερη ηλεκτρονική ανάγνωση, με το τεύχος με αριθμό 122.

Η δωρεάν ηλεκτρονική έκδοση, την οποία λάνσαρε προ διετίας η ποδοσφαιρική εταιρεία, αγκαλιάστηκε σε εντυπωσιακό βαθμό από τον κόσμο της ομάδας μας, ο οποίος έχει την ευκαιρία ανά πάσα στιγμή να το διαβάσει και να ενημερωθεί για όλα τα νέα του Απόλλωνα.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία με εξέχουσα θέματα, τις συνεντεύξεις δύο εκ των καινούργιων μεταγραφικών αποκτημάτων Μιγκέλ Μπεντόγια και Τιάγκο Γκόμες. Επίσης ο Απολλωνίστας θα μπορεί να διαβάσει σημαντικές ποδοσφαιρικές και άλλες απόψεις από τους εθελοντές, ενώ θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο περήφανο και ένδοξο παρελθόν του συλλόγου με τον κΜιχάλη Πάντη που επιστρέφει με μια νέα στήλη… απ’ τα παλιά.

Αφιέρωμα για τη συμμέτοχη του Απόλλωνα στην ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού #BeActive, παρουσίαση του χορηγού Stoiximan.gr και εκτενή ρεπορτάζ για τα τμήματα καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, Apollon Ladies και τα τμήματα υποδομής του σωματείου, στα οποία επιχειρείται μια νέα αρχή. Πλούσια φωτογραφήματα με αποκλειστικό υλικό ενώ μια φίλη της ομάδας κερδίζει μια μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας μέσω του… Zoom στην κερκίδα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε online το ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ