aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΚούμαν: «Αυτό μετέφερα στους παίχτες μου» (pics)

Κούμαν: «Αυτό μετέφερα στους παίχτες μου» (pics)

ΤΟΥ ΗΛΙΑΣ ΠΟΝΗΡΟΥ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ)

Ο Ρόναλντ Κούμαν παραθέσε σήμερα την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο 21χρονος δεξιός ακραίος αμυντικός Μέισον Χόλγκεϊτ.

Χόλγκεϊτ: «Κάναμε την έρευνα μας όπως για κάθε παιχνίδι για τον Απόλλωνα και μας είπε κάποια πράγματα ο προπονητής. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας ανάλογα».

Κούμαν: «Ο Απόλλων είναι ομάδα που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και να έχει κατοχή της μπάλας. Πήρε βαθμό με Λιόν έστω και στο τελευταίο λεπτό. Είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία επιθετικη ομάδα και πρεσαρει. Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι τους και πρέπει να τους σεβαστούμε. Αυτό μετέφερα στους ποδοσφαιριστές μου και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη».

Για τους τραυματίες: «Δεν εχει αλλάξει κάτι με τραυματίες. Αύριο δεν θα έχουμε 7 ποδοσφαιριστές. Ότι δείξαμε στην Ιταλία δεν ήταν η Έβερτον που μας αρέσει. Αύριο πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα».

Για απουσία Νιασέ που δεν δηλώθηκε Ευρώπη: «Τώρα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά όταν πήραμε την απόφαση είχαμε κάνει το σωστό».

Αν θα διαλέξει μεταξύ Πρέμιερ Λιγκ και Ευρώπης: «Πιστεύω σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχω να επιλέξω μεταξύ Ευρώπης και πρωταθλήματος. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και πρέπει να κερδίσουμε γιατί προερχόμαστε από ήττα από Αταλάντα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Πρώτα βλέπουμε Απόλλωνα και μετά την Μπέρνλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ