aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚονναφής: «Είναι περισσότερο από εμπιστοσύνη αυτό που τυγχάνω από τον πρόεδρο»

Κονναφής: «Είναι περισσότερο από εμπιστοσύνη αυτό που τυγχάνω από τον πρόεδρο»

Οι δηλώσεις του στενού συνεργάτη του Νίκου Κίρζη, Πέτρος Κονναφής, μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά τη νίκη 4-1 επί του Άρη, που έστεψε τον Απόλλωνα πρωταθλητή μετά από 16 χρόνια:

«Το κατακτήσαμε πανάξια, ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς την κοιλιά που κάναμε δεν την πληρώσαμε. Το αφιερώνουμε στον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ όσο εμείς. Τώρα ήρθε η ώρα να κάψουν τη Λεμεσό πάντα κόσμια».

Φοβήθηκες κάποια στιγμή ότι θα χανόταν αυτό το πρωτάθλημα; «Όταν παίρνεις το πρωτάθλημα να παίζεται σε ένα παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ που είναι εξίσου μεγάλη ομάδα είναι όλα πιθανά. Νικήσαμε το ΑΠΟΕΛ, αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα και τέλος καλό όλα καλά».

Νιώθεις δικαιωμένος; «Δεν θέλω να πω για δικαίωση. Όλοι το θέλαμε και δουλεύαμε γι’ αυτό. Βάλαμε την ομάδα σε άλλα επίπεδα, πρωταγωνιστούμε κάθε χρόνο και δεν θέλω να πάω πίσω για να πω πως χάσαμε κάποιους τίτλους. Βλέπουμε μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλους, στη διοίκηση, τον προπονητή και τον κόσμο».

Μπορεί ο Απόλλωνας να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θέλω να κρατήσω μικρό καλάθι. Είναι δύσκολο. Μπαίνουμε στο νέο μας γήπεδο και θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να ενισχύσουμε την ομάδα όπως πρέπει».

Για την αμφισβήτηση από μερίδα του κόσμου και για την στήριξη του προέδρου: «Το ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό και πρέπει να έχεις γερά στομάχια. Δεν είσαι μόνος σου στο πρωτάθλημα. Ένας κατακτά το πρωτάθλημα και ένας το Κύπελλο. Αν δεν το αντέχεις δεν το κάνεις. Είναι περισσότερο από εμπιστοσύνη αυτό που τυγχάνω από τον πρόεδρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ