aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚόκκινο «μέλι» για τον Σωφρόνη, ευχαριστίες στους πάντες

Κόκκινο «μέλι» για τον Σωφρόνη, ευχαριστίες στους πάντες

Στην συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με τον Απόλλωνα και τη νίκη με 2-1, ο βοηθός προπονητή της Νέας Σαλαμίνας Κωνσταντίνος Μηνά, έσταξε μέλι για τον Σωφρόνη Αυγουστή και του εύχεται τα καλύτερη.

«Ο Σωφρόνης έκανε ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά στον Απόλλωνα, του εύχομαι τα καλύτερα. Έχουμε μια φιλία εδώ και καιρό και κάποιες φιλίες δεν ξεχνιούνται ποτέ», είπε αρχικά κι ακολούθως ευχαρίστησε τους πάντες:

«Εκ μέρους του προπονητή μας θέλω να ευχαριστήσω την τεχνική ομάδα, τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου, τον Χρίστο Γιούκβιετ, τον Αλέξη  Περικλέους, τον γιατρό τον Μάριο, τον κύριο Καλλή με την ομάδα φυσιοθεραπευτών, τον κύριο Λευτέρη με τα άτομα που μας φροντίζουν, τον Γιώργο και τον Μιχάλη της διοίκησης, γενικά την διοίκηση και τον κόσμο, τον τιμ μάνατζερ, έχουμε πολλή κόσμο να ευχαριστήσουμε και δεν έγινε τυχαία αυτή η σεζόν».

«Απολογούμαι αν ξέχασα κάποιον. Ήταν μια υπέροχη χρονιά, τελειώσαμε με 13 βαθμούς μέσα στα πλέι οφ. Απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο χρησιμοποιήθηκαν κάποια νεαρά ταλέντα που μας έδειξαν τις ικανότητες τους», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ