aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Κλωτσά» ο Ρομπέρζ, θέλει να μείνει Κύπρο, αλλά όχι στην Πάφος FC

«Κλωτσά» ο Ρομπέρζ, θέλει να μείνει Κύπρο, αλλά όχι στην Πάφος FC

Στην άρνηση του Βαλεντίν Ρομπέρζ να μετακομίσει στην Πάφος FC κολλά η μετεγγραφή του Γάλλου στόπερ. Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή το ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) και η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου η παφιακή ομάδα κτύπησε την πόρτα του Απόλλωνα για την απόκτηση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα η Πάφος FC έχει ως διαπραγματευτικό χαρτί τη μετεγγραφή του Ζοέλ Μολ στην ομάδα της Λεμεσού. Ο Απόλλων οφείλει ένα ποσό στην Πάφο για την απόκτηση του Ελβετού τερματοφύλακα και οι Ρώσοι επενδυτές πρότειναν στη διοίκηση Νίκου Κίρζη να εξοφληθεί η οφειλή αυτή και να πληρώσουν ένα ποσό για να κάνουν ένα από τα πιο ηχηρά deal της μετεγγραφικής περιόδου. Στον Απόλλωνα δεν ήταν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο αφού θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή (το οποίο είναι πρόθυμη να καλύψει η Πάφος), καθώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και προπονείται εδώ και μέρες ατομικά στο Κολόσσι.

Διαβάστε επίσης: Άρχισε επαφές με Απόλλωνα για Ρομπέρζ, έχοντας διαπραγματευτικό «χαρτί»

Ο Ρομπέρζ επιθυμεί να παραμείνει στην Κύπρο, αφού μόλις πρόσφατα η γυναίκα του έφερε στον κόσμο δίδυμα και ο Γάλλος στόπερ αγόρασε σπίτι στο νησί, όμως δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική  μετεγγραφής του στην Πάφος FC. Αν και φημολογείτο ενδιαφέρον της Ομόνοιας, οι πράσινοι δεν επισημοποίησαν κάτι τέτοιο και φαίνεται πως ούτε θα το κάνουν εάν ο ποδοσφαιριστής δεν μείνει ελεύθερος, ενώ έχουν ήδη προχωρήσει σε ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με τους Λούφτνερ και Λανγκ.

Το σκηνικό για την περίπτωση του Ρομπέρζ παραμένει ρευστό με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του Απόλλωνα που ζήτησαν την επιστροφή του Ρομπέρζ στην ομάδα μετά την ήττα από την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει για την ώρα πιθανότητες, καθώς είναι αρνητικές και οι δύο πλευρές (Απόλλων – Ρομπέρζ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ