aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚλήση με το «καλημέρα» για τον Παπουλή!

Κλήση με το «καλημέρα» για τον Παπουλή!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Κλήση με το «καλημέρα» για τον Φώτη Παπουλή! Πρόσφατα, ο Ελλαδίτης άσος απέκτησε την κυπριακή υπηκοότητα και ο Ραν Μπεν Σιμόν δεν έχασε την ευκαιρία να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για τους αγώνες του κυπέλλου Εθνών απέναντι σε Νορβηγία και Σλοβενία.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Παπουλή δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, ο οποίος με την πρώτη ευκαιρία έδωσε προσκλητήριο στον άσο του Απόλλωνα. Η ποιότητα του 33χρόνου άσου είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς με την πορεία του στους γαλάζιους της Λεμέσου, απέδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στις κλήσεις του Ισραηλινού κόουτς.

Ο έμπειρος επιθετικός του Απόλλωνα βρίσκεται από το 2012 στην Κύπρο, γνωρίζει πολύ καλά τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του, και το γεγονός αυτό ίσως τον βοηθήσει να ενταχθεί ακόμη πιο ομαλά στην Εθνική Κύπρου. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να προσδώσει ποιότητα και επιπλέον λύσεις στην επιθετική γραμμή της χώρας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ