aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίρζης: «Θα τα πω όλα…»

Κίρζης: «Θα τα πω όλα…»

Στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου για τον τελικό κυπέλλου κόκα-κόλα της ερχόμενης Τετάρτης ο πρόεδρος του Απόλωλνα, Νίκος Κίρζης ρωτήθηκε εάν η χρονιά θα κριθεί ως πετυχημένη στο ενδεχόμενο κατάκτησης του κυπέλλου, έχοντας κατά νου την απώλεια του μεγάλου στόχου στο πρωτάθλημα.

«Τετάρτη βράδυ να μου κάνετε ότι ερώτηση θέλετε. Θα σας τα πω όλα», επεσήμανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, o oποίος έστειλε σύνθημα κατάκτησης του κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Ξεκαθαρίζει ο Παν. Συ. Φι. Απόλλωνα

«Ο Απόλλωνας διαπρέπει, συμμετέχει σε τελικό τα τελευταία 8 χρόνια. Φέτος γίνεται ακόμα πιο σημαντικός, θέλουμε να πετύχουμε κάτι που δεν πετύχαμε ποτέ, δηλαδή το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο. Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, όλοι λυπηθήκαμε και θεωρούμε πως το κύπελλο είναι η ευκαιρία που ψάχναμε να κλείσει η σεζόν με τρόπαιο. Είναι το λιγότερο που αξίζει η ομάδα μας φέτος. Να έρθει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα με αθλητοπρέπεια και να πάρουμε το τρόπαιο πίσω στο σπίτι του, στη Λεμεσό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ