aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚίρζης: «Ιστορικό το 2022 για τον Απόλλωνα, θα αλλάξει και ο τιμοκατάλογος»

Κίρζης: «Ιστορικό το 2022 για τον Απόλλωνα, θα αλλάξει και ο τιμοκατάλογος»

Δείπνο προς τους χορηγούς του Απόλλωνα παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης η διοίκηση της εταιρείας. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης στην ομιλία του ευχαρίστησε τους συνεργάτες της λεμεσιανής ομάδας υπογραμμίζοντας πως οι πλείστοι είναι στο πλευρό της για πολλά χρόνια και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της.

Ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα χαρακτήρισε το 2022 ως μία από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία της ομάδας, καθώς θα μπει στο νέο γήπεδο. «Αυτό σημαίνει πως ο Απόλλων ανεβαίνει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Μαζί με εμάς και εσείς.  Όλοι στο τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας θα μπορούν να σας προσφέρουν πολύ περισσότερες υπηρεσίες και πολλά περισσότερα προνόμια. Όταν μπούμε στο νέο γήπεδο, τότε θα αλλάξει και ο τιμοκατάλογος (γέλια), ετοιμαστείτε να προσφέρετε και εσείς κάτι έξτρα», είπε αρχικά ο Νίκος Κίρζης με το χαμόγελο «ζωγραφισμένο» στο πρόσωπό του και επανέλαβε την επιθυμία η νέα χρονιά να φέρει τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή στο Κολόσσι.

«Το 2022 ευχόμαστε όλοι να πετύχουμε άλλο ένα μεγάλο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο, στέλνουμε την υπόσχεση πως θα κάνουμε το παν να φέρουμε το τρόπαιο πίσω στην πιο μεγάλη οικογένεια της Λεμεσού. Είμαι σίγουρος πως ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές θα μας κάνουν περήφανους. Ελπίζω πως στο νέο γήπεδο θα μπούμε με τον τίτλο», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ