aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚίρζης: «Η σχέση του προπονητή με όλους στο Κολόσσι δεν ήταν οι καλύτερες»

Κίρζης: «Η σχέση του προπονητή με όλους στο Κολόσσι δεν ήταν οι καλύτερες»

Τα όσα διέρρεαν το τελευταίο διάστημα για διατάραξη στη σχέση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ με όλους στο Κολόσσι επιβεβαίωσε ο Νίκος Κίρζης. Μιλώντας στον Super Sport FM ο πρόεδρος των γαλάζιων σημείωσε πως η κατάσταση επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους για να έρθει το διαζύγιο.

Η σχετική τοποθέτηση

«Nα πω δημόσια συγχαρητήρια στον κ. Τσόρνιγκερ για την συνεισφορά του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα, για το σκεπτικό: δεν είναι ένας λόγος, υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Γιατί δεν το κάναμε από πέρσι; Η αλήθεια υπήρχαν από πέρσι κάποια θέματα, ιδιαίτερα την περίοδο των τριών μηνών που ο Απόλλων έμεινε μακριά από τη νίκη. Νομίζω όλες οι ομάδες περνούν από κοιλιά. Υπήρχαν θέματα, αλλά στηρίξαμε την ομάδα, διοίκηση, παίκτες και προπονητής και όλοι μαζί πετύχαμε τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Θέλαμε να κτίσουμε σε αυτό και πιστεύαμε πως τα θέματα στο Κολόσσι θα διορθώνονταν. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά η κατάσταση επιδεινώθηκε. Να το πω απλά, η σχέση του προπονητή με όλους στο Κολόσσι δεν ήταν οι καλύτερες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ