aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥKίρζης για γήπεδο: «10.500-11.000 η χωρητικότητα, προέχει η ασφάλεια και η άνεση των φιλάθλων»

Kίρζης για γήπεδο: «10.500-11.000 η χωρητικότητα, προέχει η ασφάλεια και η άνεση των φιλάθλων»

Το γήπεδο της Λεμεσού θα είναι το στολίδι της Κύπρου, τόνισε ο Νίκος Κίρζης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίας του νέου μεγάλου χορηγου του Απόλλωνα, της εταιρείας Royal Caribbean.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλάζιων επιβεβαίωσε το πρωινό ρεπορτάζ της Goal για δεδομένη μείωση της χωρητικότητας του γηπέδου και σημείωσε πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συμφώνησαν στη συνάντηση της Τετάρτης (2/2) πως προέχει η ασφάλεια και η άνεση των φιλάθλων. Ως εκ τούτου ο αρχικός σχεδιασμός θα αλλάξει και παρόλο που δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τη χωρητικότητα υπολογίζεται στις 10.500-11.000.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλω να πω ότι το γήπεδο δεν έχει μικρύνει και δεν έχει αλλάξει κατηγορία και τα VIP δεν επηρεάζουν ούτε 1% τη χωρητικότητα του γηπέδου. Το πρώτο θέμα που προέκυψε είναι πως με βάση τα σχέδια που υπάρχουν για να τοποθετηθούν τα καθίσματα θα ήταν πολύ στριμωγμένος ο κόσμος στο γήπεδο και το δεύτερο είναι πως έχει αλλάξει  ΟΥΕΦΑ τις εισηγήσεις της για το γήπεδο».

Χθες είχαμε μια σύσκεψη και καταλήξαμε ότι προτεραιότητα όλων είναι η ασφάλεια και η φιλάθλων. Θα κάνουμε άμεσα μια νέα μελέτη, με τις νέες προδιαγραφές. Είναι δεδομένο ότι θα μειωθεί ο αρχικός σχεδιασμός της χωρητικότητας του γηπέδου. Μέχρι την άλλη εβδομάδα νομίζω θα ξέρουμε ακριβή χωρητικότητά. Θα είναι περίπου στις 10500- 11000. Δεν είναι κάτι θετικό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το όνειρο, αυτό το νέο γήπεδο της Λεμεσού θα είναι άμεσα κοντά μας. Το γεγονός ότι θα μειωθεί η χωρητικότητα δεν πρέπει να αποτρέψει την ανυπομονησία όλων μας. Αν μου επιτρέπεται την άλλη εβδομάδα θα μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα παραδοθεί μέχρι τον Αύγουστο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ