aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚίρζης: «Απαράδεχτο, ο ΑΠΟΕΛ μέσω Ηλιάδη πλησίασε ποδοσφαιριστή μας» (vid)

Κίρζης: «Απαράδεχτο, ο ΑΠΟΕΛ μέσω Ηλιάδη πλησίασε ποδοσφαιριστή μας» (vid)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σε σοβαρές δηλώσεις προέβη (μέσω του Σίγμα) ο πρόεδρος της Εταιρείας του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη, ο οποίος μετά τον αγώνα Σούπερ Καπ της ομάδας του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (2-1), υποστήριξε πως οι γαλαζοκίτρινοι πλησίασαν με λανθασμένο τρόπο ποδοσφαιριστή των της Λεμεσιανής ομάδας προσφέροντάς του συμβόλαιο.

Ο Κίρζης μάλιστα, ονομάτισε το άτομο που προέβη σε αυτή την κίνηση από τον ΑΠΟΕΛ, καθώς και τον ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Βάσο Ηλιάδη ο οποίος -σύμφωνα με τον πρόεδρο του Απόλλωνα- πλησίασε τον Άλεξ ντα Σίλβα κάνοντάς του κρούση μετά τον αγώνα με την Γκρασχόπερς.

«Αν μου επιτρέπετε, αυτό που ήθελα να πω ήταν να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στην Ευρώπη. Είναι η ομάδα που πρεσβεύει την Κύπρο κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, όμως φαίνεται πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν παίρνει κάποια μαθήματα από τις συμμετοχές στην Ευρώπη», είπε αρχικά.

«Αναφέρομαι στο γεγονός ότι εδώ και 3-4 μέρες υπάρχει μια μικρή αναστάτωση στην ομάδα μας. Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ο κύριος Ηλιάδης έκανε κρούση σε κάποιο παίκτη μας την περασμένη Παρασκευή μέσω του μάνατζέρ του αμέσως μετά το παιχνίδι με την Γκρασχόπερς. Μετά κάποιος άλλος από τον ΑΠΟΕΛ πήρε κατευθείαν τηλέφωνο τον Άλεξ Ντα Σίλβα. Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει κάποιο παίκτη μας, ξέρει και το τηλέφωνό μου και που μένω και να απευθυνθεί σε μένα. Αυτές οι πράξεις είναι απαράδεκτες και ο Απόλλωνας δεν θα ανεχτεί ξανά από τον οποιοδήποτε ΑΠΟΕΛ ή τον οποιοδήποτε Ηλιάδης μέσω ατζέντη να πλησιάζει παίκτες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτωντας.

«Αυτές οι πράξεις είναι απαράδεκτες, δεν είναι για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου και ο Απόλλωνας δεν θα ανεχτεί ξανά από το οποιοδήποτε ΑΠΟΕΛ ή ο οποιοσδήποτε κύριο Ηλιάδη να παίρνει τηλέφωνα σε ατζέντη και να πλησιάζουν ποδοσφαιριστές μας. Οι παίκτες έχουν συμβόλαιο και όποιος θέλει να πάρει το τσεκ-μπουκ και να κοπιάσει», συμπλήρωσε.

Και επειδή μετά από αυτό το αγωνιστικό μέρος περνάει σε δεύτερη μοίρα, για την κατάκτηση του σούπερ καπ, ο Κίρζης είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, ήταν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και συνοδεύτηκε με μια πολύ καλή απόδοση, κερδίσαμε δίκαια. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα θετικά αν και είχαμε την απογοήτευση στην Ευρώπη. Το παιχνίδι με την Γκρασχόπερς τέλειωσε, κοιτάζουμε μπροστά στο πρωτάθλημα και στόχος είναι η κατάκτησή του. Το έχουμε πει και δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε. Η ομάδα δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι, μπαίνουν και οι νέοι παίκτες στο κλίμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ