aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚίρζηδες δεν βρίσκεις εύκολα σήμερα

Κίρζηδες δεν βρίσκεις εύκολα σήμερα

Στις 9 Φεβρουαρίου, ο Απόλλων δέχθηκε απρόσμενη ήττα από την Καρμιώτισσα (3-4). Αποτέλεσμα που σήκωσε σκόνη στις τάξεις του λεμεσιανού Συλλόγου, με μεγάλη μερίδα του κόσμου να τα βάζει με τον Νίκο Κίρζη, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωνε την αποχώρησή του από την προεδρία, αλλά και των συνεργατών του στη διοίκηση.

Από τότε πέρασαν τρεις μήνες και μεσολάβησαν πολλά. Ο χρόνος λειτούργησε υπέρ του Νίκου Κίρζη, που βγήκε κερδισμένος και πιο δυνατός μέσα από την χθεσινή Γενική Συνέλευση. Αναγνωρίζεται από τους επιφανείς Απολλωνίστες και όχι μόνο, ότι ο πρόεδρος πρόσφερε πολλά και είναι σε θέση να κάνει το ίδιο και στη συνέχεια. Άλλωστε, σήμερα δεν βρίσκεις εύκολα Κίρζηδες, να βάζουν χρήμα και να αφιερώνουν καθημερινά ώρες και ώρες για το καλό της ομάδας τους. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και δεν είναι τυχαίο ότι, Σύλλογοι προσφεύγουν στη λύση του επενδυτή.

Οι υγιώς σκεπτόμενοι στον Απόλλωνα, έπεισαν τον Νίκο Κίρζη να συνεχίσει, αναγνωρίζοντας το έργο του. Γιατί, κακά τα ψέματα οι οπαδοί ξεχνούν εύκολα. Σε μια αποτυχία διαγράφουν τις όποιες επιτυχίες προηγήθηκαν. Και με τον Κίρζη, ο Απόλλων πέτυχε πάρα πολλά. Από τίτλους, ευρωπαϊκές προκρίσεις σε ομίλους, μεγάλες νίκες. Γι’ αυτό και δεν μπορεί μια ήττα ή μια σεζόν που δεν εξελίχθηκε όπως προσδοκούσαν, να οδηγεί σε ισοπέδωση των πάντων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ