aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚιννής: «Πάει Βέλγιο ο Μαλεκκίδης, το παλέψαμε με τον Νταμπό» (τι είπε για μετεγγραφές)

Κιννής: «Πάει Βέλγιο ο Μαλεκκίδης, το παλέψαμε με τον Νταμπό» (τι είπε για μετεγγραφές)

Στο Βέλγιο θα μεταβεί ο Γιώργος Μαλεκκίδης για να εξεταστεί σε εξειδικευμένο ιατρικό μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής ο Νταμπό ταλαιπωρείται από ίωση και γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής, ενώ σημείωσε πως όπου ζητήσει ενίσχυση ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα ικανοποιήσουν την επιθυμία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στο ρόστερ. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αγωνιζόμαστε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά νομίζω ότι αν αποδώσουμε όπως πρέπει θα πάρουμε τη νίκη».

Για τους τραυματισμούς των Μαλεκκίδη και Νταμπό: «Ο Μαλεκκίδης πάει Βέλγιο για να πάρουμε μια ιατρική γνωμάτευση και να δούμε πως θα πορευτούμε με τη θεραπεία του. Με τον Νταμπό το παλέψαμε μέχρι την τελευταία στιγμή, έχει μια ίωση και δεν πρόλαβε».

Εάν έχει ανοίξει το κεφάλαιο μετεγγραφές στον Απόλλωνα: «Σκέψεις πάντα γίνονται, τα άτομα που δουλεύουν για τις μετεγγραφές δεν σταμάτησαν ποτέ να δουλεύουν. Κάναμε ήδη μια μετεγγραφή με τον νεαρό Ποντικό, σίγουρα όπου ζητήσει ο προπονητής για ενίσχυση να είστε βέβαιοι ότι θα το πράξουμε».

Για τον στόχο του τίτλου: «Είναι νωρίς ακόμη, υπάρχει πάρα πολύς δρόμος, να δούμε το σημερινό παιχνίδι κι έχουμε χρόνο για αυτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ