aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΚιννής: «Να μην ανησυχούν για τον φάκελο, θεωρώ απίθανο να τιμωρηθούμε»

Κιννής: «Να μην ανησυχούν για τον φάκελο, θεωρώ απίθανο να τιμωρηθούμε»

Καθησυχαστικός προς τον κόσμο του Απόλλωνα για το θέμα που προέκυψε με τον φάκελο που στάληκε για το παιχνίδι της ομάδας με την ΑΕΖ, ήταν μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sports1» ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον φάκελο που αφορά το παιχνίδι της ομάδας με την ΑΕΖ: «Καθησυχάζω τον κόσμο του Απόλλωνα, δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου. Ποτέ δεν είχαμε σχέση με αυτά. Ο Κουτσοκούμνης είπε ξεκάθαρα ότι θα υπάρχει διαφάνεια, αν χρειαστεί θα βγάλουμε κι εμείς ανακοίνωση».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα τιμωρίας του Απόλλωνα: «Θεωρώ ότι είναι απίθανο. Έρχονται με πλήρη διαφάνεια οι φάκελοι. Δεν ξέρω πώς γίνονται οι αναφορές, όμως δεν πρέπει να ανησυχούμε καθόλου. Αλίμονο αν τιμωρούνταν και οι δύο ομάδες. Αν γινόταν αυτό θα έπρεπε να πάμε στα σπίτια μας».

Για το ότι θα δώσουν άλλο ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών: «Επηρεάζονται και τα εισιτήρια διαρκείας. Η ομάδα θα έχει έσοδα την έκτη αγωνιστική. Δεν γίνεται να πληρώνουν οι διοικήσεις των ομάδων για τους δέκα ανεγκέφαλους. Οποιαδήποτε στήριξη έχουμε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι θα είναι καλοδεχούμενη. Θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας, ευελπιστούμε ότι δεν θα έχουμε άλλες τιμωρίες και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα τους έχουμε δίπλα μας».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΖ: «Η ομάδα απέδειξε πόσο καλή είναι στο γήπεδο. Πήραμε πανάξια τη νίκη, το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο».

Για τον Γκιέ Γκιέ: «Δυστυχώς υπάρχει ένας τραυματισμός. Θα περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι αύριο για να δούμε αν θα μπορέσει να παίξει. Υπάρχουν ακόμη δύο μεγάλοι παίκτες, οπότε και να μην έχουμε τον Γκιέ υπάρχουν παίκτες για να τον αναπληρώσουν. Αν δεν είναι έτοιμος δεν θα τον χρησιμοποιήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ