aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚιννής: «Δεν ξέρω πόσο μπορούμε να περιμένουμε τον Μάγκλιτσα»

Κιννής: «Δεν ξέρω πόσο μπορούμε να περιμένουμε τον Μάγκλιτσα»

Για την επιστροφή του Βαλεντίν Ρομπέρζ στην αγωνιστική δράση μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής στον Super Sport FM, η οποία όπως είπε θα γίνει σε λίγες ημέρες. Αναφέρθηκε παράλληλα στην περίπτωση του Άντον Μάγκλιτσα, που ακόμα περιμένουν την απάντηση στην πρόταση που του έγινε, αλλά δεν ξέρει για πόσο ακόμα…

Όσα είπε ο Φάνος Κιννής:

Για τον Ρομπέρζ: «Έχουμε ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο, επιστρέφει σε λίγες ημέρες στην αγωνιστική δράση. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε κάνει μία πρόταση και δεν έχουμε πάρει απάντηση».

Για τον Μάγκλιτσα: «Έχει χιλιοειπωθεί ότι για τα δεδομένα της Κύπρου, το κασέ του Μάγκλιτσα είναι πολύ ψηλό. Αλίμονο αν έχει οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο που δεν θα ήθελε τον Μάγκλιτσα στο ρόστερ της. Υπάρχει η πρόταση, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορούμε να περιμένουμε, απομένει μία ακόμα θέση στο ρόστερ που πρέπει να κλείσει. Αν θα βρεθεί κάτι, θα προχωρήσουμε».

Για τον Τάρεκ: «Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έρθει Κύπρο, να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα είναι καλά, να προχωρήσουμε στην επίσημη ανακοίνωση».

Για το μετεγγραφικό: «Είναι ξεκάθαρο πως για τον κατάλογο Α’ έχει απομείνει μία θέση για επιθετικό. Για τον κατάλογο Β’ είναι διαφορετικά τα δεδομένα αν έχεις ευρωπαϊκά παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ