aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κινητοποίηση παραγόντων…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο Απόλλωνας ήταν η μεγάλη απογοήτευση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα που κατά το παρελθόν είχε φέρει στην Κύπρο, κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων παικτών (με πρώτο και καλύτερο τον Ρόι Τάρπλεϊ), κατά τη σεζόν που πέρασε έμεινε χωρίς ξένους από τα… μισά του δρόμου, με αποτέλεσμα η παρουσία του στο πρωτάθλημα, να είναι μόνο συμπληρωματική και τίποτα παραπάνω.

Το γεγονός αυτό δεν απογοήτευσε μόνο τους φίλους του Απόλλωνα, αλλά και αυτούς του αθλήματος γενικότερα. Βέβαια, ο λόγος ήταν προφανέστατος και δεν ήταν άλλος, πλην του οικονομικού. Τι θα γίνει όμως ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου; Θα επανέλθει ο δυνατός Απόλλωνας ή μήπως το φαινόμενο της περασμένης σεζόν θα επαναληφθεί;

Ψάξαμε λοιπόν το θέμα και αυτό που… αλιεύσαμε, είναι ότι μεταξύ κάποιων νυν και πρώην παραγόντων του Απόλλωνα επαφές ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα, όχι απλά να μετάσχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα, αλλά και να έχει μιαν παρουσία ανάλογη της ιστορίας της.

Πρέπει πάντως να τονίσουμε ότι στο παρών στάδιο δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, για το οποίο μόλις πληροφορηθούμε (και διασταυρώσουμε), τότε θα το μεταφέρουμε, έχοντας εν γνώσει ότι ο κόσμος του Απόλλωνα αδημονεί να γνωρίσει τι θα γίνει στη νέα χρονιά με την καλαθοσφαιρική, αγαπημένη τους ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ