aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κίνηση για απόκτηση του Άλεφ

Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ο Αλεφ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Kurir», οι πρωταθλητές Σερβίας ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο πρώην μέσο της ΑΕΚ, που ανήκει στην Μπράγκα.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Το όνομα που προστίθεται στη λίστα για τη πιθανή ενίσχυση του Ερυθρού Αστέρα είναι ο Βραζιλιάνος Αλεφ, ο οποίος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην ΑΕΚ. Πρόκειται για υψηλόσωμο αμυντικό μέσο, ύψους 1,86 εκ., του οποίου το πλήρες όνομα είναι Αλεφ ντος Σάντος Σαντάνια.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην αθηναϊκή ομάδα ως δανεικός για έναν χρόνο από την Μπράγκα, στην οποία ανήκει μέχρι το 2020. Κάτι που σημαίνει πως ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την πορτογαλική ομάδα για τον Βραζιλιάνο. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως τον επόμενο χρόνο το συμβόλαιο του λήγει, συνεπώς οι Πορτογάλοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να τον επαναξιολογήσουν και να κάνουν ελιγμούς. Οπως φαίνεται, το ποσό των 500.000 ευρώ θα πρέπει να τους ικανοποιήσει».

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρθηκε στις ομάδες που αγωνίστηκε ο 24χρονος στην καριέρα του, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στο τι έκανε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Ενωσης.

«Με την ΑΕΚ έπαιξε σε 36 αγώνες, εκ των οποίων 22 στο πρωτάθλημα, έξι στο Κύπελλο και τέσσερις στο Champions League, πετυχαίνοντας συνολικά δύο γκολ. Είναι δυνατός, ευέλικτος και γρήγορος ποδοσφαιριστής που παίζει με το δεξί πόδι και γι’ αυτό, ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, Νέναντ Κρίστιτσιτς, δεν μπορούσε να πάρει μέρος στη βασική 11άδα της ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ