aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρδισε το χειροκρότημα o Mιγκέλ Μπεντόγια

Κέρδισε το χειροκρότημα o Mιγκέλ Μπεντόγια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση οι φίλοι του Απόλλωνα, βλέποντας τον Μιγκέλ Μπεντόγια να ξεχωρίζει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ισπανός μέσος έκανε σπουδαίο παιχνίδι και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στο τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος», που βρήκε τους κυανόλευκους να επικρατούν με το εντυπωσιακό 3-0.

Γεννημένος στη Μαδρίτη, οπαδός της Ρεάλ και του Ρονάλντο, το μετεγγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα. Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τα 25 του χρόνια προκειμένου να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας.

Ο Μπεντόγια ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ράγιο Μαχαδαχόνδα, ομάδα της γενέτειράς του. Πήγε μετά στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, στη Ράγιο και στη Χετάφε. Από εκεί μετακόμισε στη Νουμάνθια. Ο τρίτος και τελευταίος χρόνος του στην ομάδα ήταν ο πιο μεστός (31 εμφανίσεις, 22 ως βασικός) και αποτέλεσε το διαβατήριο για την πρώτη εκτός συνόρων μεταγραφή του.

Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Λέφσκι Σόφιας. Έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες του ΠΑΟΚ και της Νέφτσι Μπακού που τον ήθελαν, αλλά ενέδωσε  στην πολιορκία του Απόλλωνα (συμβόλαιο 1+1), λαμβάνοντας υπόψη και την επιθυμία της γυναίκας του Σάντρας, η οποία δεν ήθελε να μείνει άλλο στη Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ