aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚάτι άλλο «ψήνει» ο Βαλεντίν Ρομπέρζ

Κάτι άλλο «ψήνει» ο Βαλεντίν Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πλησιάζουμε προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου και ασφαλώς, το θέμα του Βαλεντίν Ρομπέρζ έρχεται και πάλι στην επιφάνεια. Ο Γάλλος είναι εκτός ομάδας, παρά το γεγονός πως πάει στο Κολοσσι και κάνει προπόνηση  σε ώρες που δεν είναι οι συμπαίκτες του εκεί.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Απόλλων δέχθηκε τρεις προτάσεις μέχρι στιγμής, που απορρίφτηκαν από τον Γάλλο. Μία από την Κλουζ περίπου 400 χιλιάδων ευρώ, μία από την Πάφος FC σαφώς μικρότερη, κοντά στις 250 χιλιάδες που είναι ο μισθός του ποδοσφαιριστή ετησίως και μία τρίτη από το Ισραήλ.

Ο Γάλλος δείχνει ότι κάτι άλλο περιμένει, οι φήμες κάνουν λόγο για φλερτ με την Ομόνοια, αλλά μέχρι χθες οι πράσινοι δεν είχαν καταθέσει πρόταση στον Απόλλωνα για απόκτηση του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Όπως και να έχει, η διοίκηση των κυανόλευκων λέει πως αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ο παίκτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ